«Τριάρα» της Τβέντε επί του Άγιαξ που... συνεχίζει να καταρρέει

«Τριάρα» της Τβέντε επί του Άγιαξ που... συνεχίζει να καταρρέει

Δημήτρης Χούπης 17:28 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 17.09.2023

Η Τβέντε επικράτησε με σχετική άνεση του Άγιαξ με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Αϊντχόφεν.

Η Τβέντε πήρε εύκολη εντός έδρας νίκη επί του Άγιαξ με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Αϊντχόφεν

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν τρία συνολικά γκολ, ενώ είχαν κι αρκετές ευκαιρία για ακόμα περισσότερα τέρματα. Μόλις στο δεύτερο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία με τον Ουγκάλντε, ενώ πέντε λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ.

Ο Ντάαν Ροτς μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά μετά η Τβέντε βρήκε και δεύτερο τέρμα. Στο 11ο λεπτό ο Ουγκάλντε έδωσε στον Στέιν κι αυτός από κοντά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Στέιν στο 29' κόντεψε να βάλει και τρίτο γκολ για την Τβέντε, αλλά το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 36' ο Άγιαξ μείωσε σε 2-1, χάρη στο γκολ του Μπρόμπεϊ.

ΑΕΚ vs Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες-κλειδιά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 17.09.2023

ΑΕΚ vs Ολυμπιακός: Οι τέσσερις παίκτες-κλειδιά για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής (17/9, 21:30), με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στην «OPAP Arena». Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη και σε αυτή τη «μάχη», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα χρησιμοποιήσει τους κορυφαίους του... στρατιώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «Αίαντας» δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Τβέντε, η οποία τον «τιμώρησε» στο 79ο λεπτό. Ο Ουνουβάρ με ένα εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκόρτερ έκανε το 3-1 και «καθάρισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ