Η τρομερή κίνηση fair-play του Τσούμπερ στην απονομή μεταλλίων του ΠΑΟΚ

Στίβεν Τσούμπερ

i

© Intime

Η τρομερή κίνηση fair-play του Τσούμπερ στην απονομή μεταλλίων του ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 23:12 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 25.05.2023

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θέλησαν να «πικάρουν» τους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων, όμως ο Στίβεν Τσούμπερ επενέβη και τους σταμάτησε.

Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη νικήτρια στον μεγάλο τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 2-0, παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Νικητής όμως στην αναμέτρηση - η μάλλον με το τέλος της - ήταν και το ευ αγωνίζεθαι, αφού ο Στίβεν Τσούμπερ προχώρησε σε μία κίνηση fair-play.

Πιο αναλυτικά, πριν την απονομή του τροπαίου στους «νταμπλούχους», οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλια τους ως φιναλίστ. Κάποιοι οπαδοί της Ένωσης τότε άρχισαν να φωνάζουν «ΑΕΚ ΟΛΕ», όμως ο Ελβετός, μαζί με άλλους παίκτες, τους ζήτησαν να σταματήσουν.

Νωρίτερα σε μία όμορφη κίνηση είχε προχωρήσει από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Λάζαρος Ρότα αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Τάισον  αφήνοντας την ομάδα του με δέκα από πάρα πολύ νωρίς.

Αμέσως μετά λοιπόν ο επιθετικός του «δικεφάλου», Γιάννης Κωνσταντέλιας κατευθύνθηκε προς τον Ρότα και προσπάθησε να τον παρηγορήσει για την αποβολή του, χαϊδεύοντας το κεφάλι του.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγύρισαν με μικρό φίλο του ΠΑΟΚ με αναπηρία

Πάνω από όλα η ΑΕΚ παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς. Σπουδαίες εικόνες που χαρίζει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο… Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», ο Ματίας Αλμέιδα και όλο το επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» αγκάλιασαν ανάμεσά τους ένα μικρό φίλο του ΠΑΟΚ σε αναπηρικό καροτσάκι, φωτογραφήθηκαν μαζί του και του έδωσαν να κρατήσει το Κύπελλο που κατέκτησαν.

/printscreen