Επικό βίντεο με τον Μαρτσίνιακ να προπονείται για το πώς να δείχνει κάρτες στον τελικό του Champions League (vid)

Σίμον Μαρτσίνιακ

i

PrtScr

Επικό βίντεο με τον Μαρτσίνιακ να προπονείται για το πώς να δείχνει κάρτες στον τελικό του Champions League (vid)

Κώστας Τόπας 13:40 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 24.06.2023

Ενα περίεργο βίντεο έχει κυκλοφορήσει στα social media, το οποίο δείχνει τον διαιτητή του τελικού του Champions League να κάνει πρόβες για το... πώς θα βγάζει κάρτες από το τσεπάκι του.

Πλάνα από τα παρασκήνια κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο που δείχνουν τις περίεργες προετοιμασίες που πέρασε ο διαιτητής του τελικού του Champions League, Σίμον Μαρτσίνιακ, πριν διευθύνει τον αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τους «νερατζούρι». Το γκολ του Ρόδρι και οι αποκρούσεις του Έντερσον έδωσαν το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στη Σίτι. Ενώ την ίδια ώρα πέτυχε και ένα ιστορικό τρεμπλ, αφού η μοναδική ομάδα που το έκανε αυτό ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 1998-99.

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ ήταν ο άνθρωπος που κλήθηκε από την UEFA για να διευθύνει αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση, με τον διαιτητή να έχει ήδη κρίνει οκτώ αγώνες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των ημιτελικών της Σίτι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και ενώ o τελικός του Champions League είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια στο καλεντάρι του ποδοσφαίρου, ένα παράξενο βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με τον Πολωνό ρέφερι να προπονείται να δείχνει την κίτρινη κάρτα του στα αποδυτήρια πριν από τον τελικό.

Συνολικά, ο Μαρτσίνιακ έδειξε έξι κίτρινες κατά τη διάρκεια του αγώνα, συμπεριλαμβανομένης μίας στον Σιμόνε Ιντζάγκι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στη γραμμή του γηπέδου, με την Ίντερ να επιτίθεται αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει.

Βίντεο έπος: Ο Γκουαρδιόλα ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε - Η συγκλονιστική ατάκα του Καταλανού στον Βέλγο
CHAMPIONS LEAGUE

21:48 - 21.06.2023

Βίντεο έπος: Ο Γκουαρδιόλα ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε - Η συγκλονιστική ατάκα του Καταλανού στον Βέλγο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε μια ταινία μικρού μήκους για την κατάκτηση του Champions League, όπου σε ένα σημείο φαίνεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα να πέφτει στην αγκαλιά του Ντε Μπρόινε κλαίγοντας και να τον ευχαριστεί.

Στη συνέχεια, ο 42χρονος διαιτητής φαίνεται να κοιτάζει βαθιά την αντανάκλασή του σε έναν καθρέφτη, ίσως ώστε να αποβάλει το άγχος που είχε για να διευθύνει τον αγώνα, καθώς περισσότερα από 450 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα μέρος του αγώνα.