Ο Γκασπερίνι ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον Μεντιλίμπαρ!

Ο Γκασπερίνι ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον Μεντιλίμπαρ!

Γιώργος Σακελλαρίου 22:35 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Το ρεκόρ που κυνηγάει στον τελικό του Europa League ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και το οποίο κατέχει ο Μεντιλίμπαρ.

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έχει αποδείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός.

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής της Αταλάντα στον τελικό με τη Λεβερκούζεν θέλει να κάνει ένα ρεκόρ. Το οποίο κατέχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής πέρσι κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη κόντρα στη Ρόμα του Μουρίνιο και φέτος διεκδικεί με τον Ολυμπιακό το Europa Conference League, εναντίον μίας άλλης ιταλικής ομάδας, της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, λοιπόν, η UEFA ο Γκασπερίνι αν επικρατήσει της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League θα είναι ο γηραιότερος τεχνικός που το καταφέρνει και θα προσπεράσει τον Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η UEFA: «Στην ηλικία των 66 ετών και 117 ημερών, ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι μπορεί να γίνει ο γηραιότερος προπονητής που κατακτά το UEFA Europa League, από τότε που που έγινε η αλλαγή του μετά το UEFA Cup.

Καραπαπάς: «Είναι σαν κάποιοι να μην ήθελαν Ολυμπιακούς στην "OPAP Arena" αλλά εμείς θα το κάνουμε "Καραϊσκάκης"»
CONFERENCE LEAGUE

17:07 - 22.05.2024

Καραπαπάς: «Είναι σαν κάποιοι να μην ήθελαν Ολυμπιακούς στην "OPAP Arena" αλλά εμείς θα το κάνουμε "Καραϊσκάκης"»

Θέση για τις καταγγελίες προς την ΕΠΟ, όσον αφορά το Europa Conference League, πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας.

Έτσι, θα σπάσει το ρεκόρ που κατέχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός προπονητής ήταν 62 ετών και 78 ημερών, όταν κέρδισε τη διοργάνωση με τη Σεβίλλη την περασμένη σεζόν».