Άλλη... φάση είδε ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει συμμετοχή του Ονάνα στο πέναλτι, οι παίκτες της Γουλβς ήρθαν σε σύγκρουση» (vids)

Άλλη... φάση είδε ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει συμμετοχή του Ονάνα στο πέναλτι, οι παίκτες της Γουλβς ήρθαν σε σύγκρουση» (vids)

Δημήτρης Χούπης 10:24 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 15.08.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ σχολίασε τη φάση, στην οποία η Γουλβς ζήτησε πέναλτι, λέγοντας πως ο Ονάνα δεν συμμετείχε και ότι δύο παίκτες των «λύκων» συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Πολλά παράπονα είχε η Γουλβς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον οποίο οι «λύκοι» γνώρισαν την ήττα με 0-1. Συγκεκριμένα σε μία από τις τελευταίες φάσεις του παιχνιδιού, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Αντρέ Ονάνα, έκανε κακή έξοδο χτυπώντας έναν παίκτη της Γουλβς στο πρόσωπο.

Ο VAR ήλεγξε τη φάση, όπως το ίδιο έκανε και ο διαιτητής του αγώνα, ωστόσο αποφάσισαν πως δεν υπάρχει πέναλτι. Ως αποτέλεσμα αυτού οι άνθρωποι και οι παίκτες των «λύκων» διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ενώ ο τεχνικός της ομάδας Ο' Νιλ δέχτηκε κίτρινη κάρτα για τα παράπονά του προς τον τέταρτο. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, κλήθηκε να σχολιάσει αυτή τη φάση. Όπως είναι λογικό υπερασπίστηκε την ομάδα του, ωστόσο είπε κάτι που... σήκωσε συζήτηση. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός υποστήριξε πως ο Καμερουνέζος γκολκίπερ δεν συμμετείχε στη φάση, κάνοντας λόγο για σύγκρουση των δύο παικτών της Γουλβς.

«Ο VAR είδε τη φάση και αποφάσισε να μην δώσει τίποτα. Οι δύο παίκτες της Γουλβς συγκρούστηκαν μεταξύ τους και ο Ονάνα δεν είχε καμία εμπλοκή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

Ο Ονάνα λοιπόν στον χθεσινό αγώνα (14/8) της Γιουνάιτεντ ήταν ο καλύτερος παίκτης, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχε 4-5 αποκρούσεις που κράτησαν το μηδέν για τη Μάντσεστερ. Παρόλα αυτά πήγε να γίνει «μοιραίος» στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά το VAR απ' ότι φαίνεται τον έσωσε.