Το πήρε πάνω του ο Τεν Χαχ: «Φταίω εγώ και μόνο εγώ» (vids)

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Το πήρε πάνω του ο Τεν Χαχ: «Φταίω εγώ και μόνο εγώ» (vids)

Κώστας Τόπας 10:21 - 30.11.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γαλατασαράι.

Γαλατασαράι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με την ομάδα του Τεν Χαχ να μη μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων που είχε σε δύο περιπτώσεις. Πλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν «τελικό» πρόκρισης κόντρα στη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα με την «Γαλατά» η Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα στην ιστορία που δέχθηκε 14 γκολ σε πέντε αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League!

Μετά την ισοπαλία στην Τουρκία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να νικήσει την Μπάγερν Μονάχου στο «Ολντ Τράφορντ» σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ενώ η Γαλατασαράι πρέπει να έρθει ισόπαλη με την Κοπεγχάγη, ώστε η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ να προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ.

Μιλώντας στο «TNT Sports», ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε την αξιολόγησή του για την απόδοση, εξηγώντας: «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει τρεις βαθμούς, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς παίξαμε, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να επικρίνω την ομάδα γιατί η άμυνα δεν είναι αρκετά καλή. Προηγούμαστε με 3-1 και δεν ελαττώσαμε τα λάθη. Κάθε γκολ έχει τη δική του ιστορία».

Τραγικός απολογισμός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη αγγλική ομάδα που δέχθηκε 14 γκολ σε πέντε αγώνες ομίλων του Champions League (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

08:58 - 30.11.2023

Τραγικός απολογισμός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρώτη αγγλική ομάδα που δέχθηκε 14 γκολ σε πέντε αγώνες ομίλων του Champions League (vids)

Ενα τρομερό αρνητικό ρεκόρ -σχεδόν- 30 χρόνων έσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε από την Γαλατασαράι.

Όταν ρωτήθηκε για την ευθύνη της ήττας, ο Τεν Χαχ το πήρε πάνω του: «Είμαι πάντα εγώ. Είμαι υπεύθυνος γι' αυτό. Ξέρουμε ότι είμαστε σε ένα έργο. Κάνουμε βελτιώσεις, οπότε είναι πολύ ελπιδοφόρο. Πάμε στη σωστή κατεύθυνση, οπότε ξέρω ότι θα έχουμε επιτυχία μακροπρόθεσμα, αλλά αν θέλεις να μείνεις στο Champions League πρέπει να κερδίσεις αυτά τα παιχνίδια», κατέληξε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».