Τεν Χαχ: «Όταν είμαστε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Έρικ Τεν Χαχ

i

© PrtScr

Τεν Χαχ: «Όταν είμαστε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»

Πάνος Κορομηλάς 15:36 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 12.12.2023

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Έρικ Τεν Χαχ στη συνέντευξη τύπου εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπάγερν Μονάχου (12/12, 22:00).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (12/12, 22:00), σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για τους γηπεδούχους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς η τελική τους κατάταξη εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Κοπεγχάγης με την Γαλατασαράι.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου και χρειάζονται μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Βαυαροί έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και θα αγωνιστούν δίχως βαθμολογικό κίνητρο. Σε κάθε περίπτωση όμως , ο Έρικ Τεν Χαχ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Θα προετοιμάσω την ομάδα με αυτή τη λογική και με την πεποίθηση ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Έχουμε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες πως όταν βάζουμε τα δυνατά μας, μπορούμε να καταφέρουμε όμορφα πράγματα.

Γνωρίζουμε πως πλέον η πρόκριση δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ξέρουμε πως για να συνεχίσουμε, πρέπει να κερδίσουμε τη Μπάγερν. Είμαστε αρκετά ασταθείς ως τώρα, όμως έχουμε αποδείξει πως στις καλές μας ημέρες μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εάν αποδώσουμε όπως στις αναμετρήσεις με την Τσέλσι και την Έβερτον, είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε επίσης στη δύναμη της έδρας και τη στήριξη του κόσμου που κατά τη γνώμη του είναι δύο σημαντικές παράμετροι για το ματς:

Τέλος ο Μαρινάκης από την προεδρία της Super League - Υπέβαλε την παραίτησή του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:24 - 12.12.2023

Τέλος ο Μαρινάκης από την προεδρία της Super League - Υπέβαλε την παραίτησή του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τα καθήκοντα προεδρίας της Super League, πριν καν συζητηθεί η πρόταση μομφής που είχαν στείλει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.

«Το Ολντ Τράφορντ δεν είναι φιλόξενο μέρος για κάθε αντίπαλο. Υπάρχει πολύ ισχυρός δεσμός με τους φιλάθλους μας, ακόμα και όταν δεν αποδίδουμε καλά. Μας υποστηρίζουν, είναι δίπλα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Τους χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να τους μεταδώσουμε τον ενθουσιασμό μέσα από το παιχνίδι μας».