Θύρα 7: Κλειστό το πέταλο στο Ολυμπιακός - Λαμία σ' ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις

Θύρα 7

i

© Intime

Θύρα 7: Κλειστό το πέταλο στο Ολυμπιακός - Λαμία σ' ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συλλήψεις

Sportal newsroom 00:03 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 28.04.2024

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7, μέσω της οποίας τόνισε πως δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακός - Λαμία ως ένδειξη διαμαρτυρίας μετά τη φυλάκιση μελών της για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Το απόγευμα της Κυριακής (29/4) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στην έδρα του τη Λαμία, με στόχο μία νίκη που ενδεχομένως να του προσφέρει την τρίτη θέση στη Stoiximan Super League. Στο πλευρό του όμως δεν θα έχει τους οργανωμένους οπαδούς του, αφού εκείνοι γνωστοποίησαν πως δεν θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως ανακοίνωσε η Θύρα 7, το πέταλο θα παραμείνει κλειστό στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των playoffs. Αφορμή στέκονται οι συλλήψεις για την υπόθεση του Ρέντη και τον θάνατο του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» κάνουν λόγω για «δήθεν στημένη εγκληματική οργάνωση», αποφασίζοντας πως δεν θα επισκεφθούν το φαληρικό γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Αύριο στον αγώνα με την Λαμία το πέταλο θύρες 3-7,θα μείνει κλειστό για λόγους διαμαρτυρίας. Η εν λόγω διαμαρτυρία αφορά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις για την ΣΤΗΜΕΝΗ δήθεν εγκληματική οργάνωση. Σε ένδειξη σεβασμού που περνάνε ανακριτή αύριο οι υπόλοιποι ,δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες του ΦΙΑΣΚΟΥ.

Αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ζητάμε την κατανόηση από τα υπόλοιπα αδέρφια μας, κατόχους διαρκείας, αλλά η κατάσταση κάνει την συγκεκριμένη απόφαση επιβεβλημένη!

Υ.Γ Αδέρφια ΓΕΡΑ ώς την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!»