Τι σημαίνει η απουσία του Κοτάρσκι για τον ΠΑΟΚ - Τα ρεκόρ κι ο αντικαταστάτης του

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

O Ντομινίκ Κοτάρσκι/©ΙΝΤΙΜΕ

Τι σημαίνει η απουσία του Κοτάρσκι για τον ΠΑΟΚ - Τα ρεκόρ κι ο αντικαταστάτης του

Sportal newsroom • Γιώργος Γκόγκος • 12:21 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 22.02.2023

Οι φετινές επιδόσεις του Κοτάρσκι που αποτελούν ρεκόρ, η δύσκολη αποστολή του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα και ο αντικαταστάτης Ζίβκοβιτς…

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (25/2, 19:00) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι υποχρεωμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού του πορτιέρο, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο Κροάτης διεθνής τερματοφύλακας, έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του.

Τη φετινή σεζόν, ο Κοτάρσκι αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου , χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του χάρη σε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, θα είναι μόλις η τρίτη που χάνει ο 23χρονος τερματοφύλακας φέτος και η δεύτερη στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, η νίκη με 2-0 στη ρεβάνς με την Καλαμάτα για το κύπελλο και η εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα πριν δύο αγωνιστικές, είναι τα μοναδικά ματς στα οποία δεν πήρε φανέλα βασικού.

Προς το παρόν, ο Κοτάρσκι δείχνει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτών που τον πίστεψαν και κυρίως του Ζοσέ Μπότο ο οποίος επέμενε στην επιλογή του το περασμένο καλοκαίρι. Στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ο Κροάτης τερματοφύλακας έδειξε απόλυτη σταθερότητα και δήλωσε παρών σε οποιαδήποτε ευκαιρία προσπάθησε να δημιουργήσει η Ένωση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί 15 τέρματα έπειτα από 23 αγωνιστικές και αυτό το στατιστικό οφείλεται κυρίως στις εμφανίσεις του Κοτάρσκι, ο οποίος σε 22 συμμετοχές έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του 13 φορές στο πρωτάθλημα.

Οι φετινές του επιδόσεις αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί ενθουσιασμός, έπειτα κι από την απόφαση που πήραν οι άνθρωποι της διοίκησης το καλοκαίρι να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη αλλαγή στην συγκεκριμένη θέση.