Τιάγκο Μότα για τις φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα: «Ζω στο παρόν, το μυαλό μου είναι στην Μπολόνια»

Τιάγκο Μότα

i

©Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Τιάγκο Μότα για τις φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα: «Ζω στο παρόν, το μυαλό μου είναι στην Μπολόνια»

Δημήτρης Χούπης 10:27 - 28.01.2024

Ο τεχνικός της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα, κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στην τωρινή του ομάδα.

Τσάβι και Μπαρτσελόνα δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά το τέλος της σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Καταλονίας μετά την εντός έδρας ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της χρονιάς θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» μετά από περίπου τρία χρόνια. 

«Θέλω να ανακοινώσω ότι στις 30 Ιουνίου δεν θα συνεχίσω ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Το είχα αποφασίσει πριν από λίγες μέρες, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ο σύλλογος χρειάζεται μια αλλαγή δυναμικής. Ως culé, σκέφτομαι τον σύλλογο, τους παίκτες... Οι ποδοσφαιριστές θα είναι πιο ήρεμοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός. 

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι είμαι άνθρωπος του συλλόγου. Αποφάσισα να βάλω το καλό της ομάδας πάνω από τα δικά μου συμφέροντα. Έδωσε τα πάντα για την ομάδα».

Τα ονόματα για την αντικατάστασή του έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και ένα από αυτό είναι του Τιάγκο Μότα. Ο Ιταλός τεχνικός της Μπολόνια μετά την ισοπαλία με τη Μίλαν, κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τις φήμες που τον συνδέουν με τους «μπλαουγκράνα». 

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.01.2024

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Άκουσα ότι ο Τσάβι φεύγει από την Μπαρτσελόνα. Μου είπαν τα νέα πριν από μερικά λεπτά. Φήμες για την Μπαρτσελόνα στο μέλλον; Ζω στο παρόν. Απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Μπολόνια, είμαι συγκεντρωμένος στο παρόν», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.