Το «κάν΄ το» του Ρέτσου στον Ντόι και οι έντονοι πανηγυρισμοί στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Το «κάν΄ το» του Ρέτσου στον Ντόι και οι έντονοι πανηγυρισμοί στον πάγκο του Ολυμπιακού (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:53 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 30.01.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε, μέσω των social media, σχετικό βίντεο με το οποίο ακούγεται ο Ρέτσος να φωνάζει στον Ντόι «Κάντο».

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα-δύσκολα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε όμως τους αξιόμαχους Ηπειρώτες με 3-1 και παραμένει κοντά στους πρωτοπόρους αισιοδοξώντας για καλύτερη συνέχεια με την ενσωμάτωση των μεταγραφών. 

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά τους στο -4 από την ΑΕΚ, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο και παραμένει ουραγός, μαζί με την Κηφισιά.

Τον δρόμο προς τα γκολ για την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ άνοιξε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι με ένα μακρινό σουτ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αθανασίου

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ντόι αποκάλυψε στις δηλώσεις του πως ο Παναγιώτης Ρέτσος του είπε να σουτάρει: «Είχα τον Ρέτσο που μου φώναζε δίπλα μου σούταρε και δεν το σκέφτηκα πολύ, το έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε, μέσω των social media, σχετικό βίντεο με το οποίο ακούγεται ο Ρέτσος να φωνάζει στον Ντόι «Κάντο»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: