Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε στους παίκτες της: «Συγκεντρωθείτε μόνο στο γήπεδο»

Φενέρμπαχτσε

i

©Photo by Serkan Hacioglu /dia images via Getty Images

Το μήνυμα της Φενέρμπαχτσε στους παίκτες της: «Συγκεντρωθείτε μόνο στο γήπεδο»

Δημήτρης Χούπης 10:13 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 25.03.2024

Η Φενέρμπαχτσε έδωσε το δικό της μήνυμα στους παίκτες της ομάδας, τονίζοντας να μείνουν συγκεντρωμένοι καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο κακός χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στην Τουρκία. Μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ, οι οπαδοί της δεύτερης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της Φενέρ.

Ως αποτέλεσμα αυτού η ομάδα της Κωνσταντινούπολης σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα. Κάτι που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στη συμμετοχή της στο Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Αλλά και στην Εθνική Τουρκίας και στη συμμετοχή της στη τελική φάση του Euro 2024, όπου αντίπαλοί της θα είναι η Πορτογαλία, η Τσεχία και είτε η Ελλάδα είτε η Γεωργία.

Ένα νέο σημερινό (25/3) δημοσίευμα λοιπόν έκανε λόγο πως η Φενέρμπαχτσε, έχει μπει σε σκέψεις να αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα και να πάει σε ένα άλλο. Τα επικρατέστερα σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το ισπανικό και το ιταλικό. Η διοίκηση της ομάδας σκεπτόμενη τις εξελίξεις, έδωσε ένα μήνυμα προς τους παίκτες του συλλόγου, λέγοντας να συγκεντρωθούν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

«Εσείς συγκεντρωθείτε στο γήπεδο. Μην σκέφτεστε τίποτα άλλο», ήταν το μήνυμα. Την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδα, Ισμαήλ Καρτάλ δήλωσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο.

Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε».