Εξαλλος ο Μίλερ με το ακυρωθέν γκολ της Μπάγερν: «Περίεργο που ο διαιτητής το ακύρωσε τόσο γρήγορα, συμβαίνει συχνά κόντρα στη Ρεάλ»

Τόμας Μίλερ

i

PrtScr

Εξαλλος ο Μίλερ με το ακυρωθέν γκολ της Μπάγερν: «Περίεργο που ο διαιτητής το ακύρωσε τόσο γρήγορα, συμβαίνει συχνά κόντρα στη Ρεάλ»

Κώστας Τόπας 09:05 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 20.05.2024

Ο Τόμας Μίλερ εξαπέλυσε πυρά εναντίον της διαιτησίας στον αγώνα με την Ρεάλ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πώς ακυρώθηκε το γκολ των Βαυαρών στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ένα απίθανο βράδυ βίωσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να παίρνει ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Η «Βασίλισσα» είχε... on fire τον Χοσέλου, που με δύο δικά του γκολ έκανε το 0-1, 2-1 και έστειλε τον σύλλογό του στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Στο 103', όμως, η Μπάγερν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με δεξί σουτ του Ντε Λιχτ από το ύψος του πέναλτι. Σε γέμισμα, ο Μεντί απομάκρυνε και ο Μίλερ έστρωσε στον Ολλανδό αμυντικό, ο οποίος σκόραρε.

Ο Πολωνός βοηθός Τόμας Λίστκιεβιτς, ωστόσο, σήκωσε σημαία χωρίς να περιμένει την κατάληξη της φάσης και έτσι το γκολ δεν μέτρησε, ενώ η φάση ήταν οριακή. Ήταν αδύνατο από τη στιγμή που σηκώθηκε πριν την κατάληξη η σημαία να επέμβει ο VAR, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη των Γερμανών.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που εξαπέλυσε πυρά κατά της διαιτησίας ήταν και ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτό που του συμβαίνει για δεύτερη φορά κόντρα στους Μαδριλένους.

«Το παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα πολύ περίεργο. Δυστυχώς, αυτό το πετυχαίνει πολύ συχνά στη Μαδρίτη. Μου συνέβη ήδη το 2017 με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο», είπε αρχικά ο Γερμανός διεθνής μέσος των Βαυαρών.

«Ο διαιτητής δεν συμβουλεύτηκε το VAR. Ούτε καν έδωσε την ευκαιρία να πάει να το δει. Είναι πολύ περίεργη μια κατάσταση σαν κι αυτή», κατέληξε.

Ο Μίλερ έκανε αναφορά στην αναμέτρηση του UEFA Champions League μεταξύ των Βαυαρών και της Ρεάλ Μαδρίτης που πραγματοποιήθηκε στις 18 Απριλίου 2017 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για τους προημιτελικούς αυτής της διοργάνωσης.

Εκείνη την ημέρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενεπλάκη σε δύο αρκετά αμφιλεγόμενες ενέργειες. Η πρώτη ήταν όταν έλαβε μια μακρινή πάσα για να σκοράρει για τους Μαδριλένους, σε μια φάση που φαινόταν να ήταν οφσάιντ. Η διαμάχη δεν τελείωσε εδώ, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο «CR7» ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με ένα ακόμη γκολ που δημιούργησε πολλές υποψίες.

Στην πάσα που δέχθηκε από τον Μαρσέλο, αμφισβητήθηκε αν ο Πορτογάλος ήταν σε κανονική θέση. Κάτι που δεν κατάφερε να διαπιστώσει ούτε ο επόπτης ούτε και ο διαιτητής ο οποίος δεν είχε αμφιβολίες και επικύρωσε το γκολ.