Τόμας: «Δείξαμε την ποιότητά μας και βγάλαμε αντίδραση»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Τόμας: «Δείξαμε την ποιότητά μας και βγάλαμε αντίδραση»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:53 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:57 - 06.11.2023

Ο Μπράντον Τόμας σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αντίδραση που έβγαλε ο Δικέφαλος μετά την ήττα στην Opap Arena.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από το «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς πήρε τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2-4) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω όλα τα δώρα από την αντίπαλη άμυνα και μετέτρεψε κάθε του απειλή σε γκολ, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο όσον αφορά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Μετά το ματς, ο Μπράντον Τόμας κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση που έβγαλε ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα στην Opap Arena από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ερχόμασταν μετά από ένα κακό παιχνίδι, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Βγάλαμε αντίδραση! Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί δεν ήμασταν καλοί με την ΑΕΚ. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Σήμερα βγάλαμε το μαχητικό μας πνεύμα. Ήμασταν πιο ενεργοί χωρίς τη μπάλα στα πόδια, αλλά και όταν είχαμε τη μπάλα στα πόδια είχαμε ηρεμία και δείξαμε την ποιότητα μας».

Για το αν ήξερε ότι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχει σκοράρει δύο φορές εις βάρος του Ολυμπιακού: «Όχι δεν το ήξερα! Θα του κάνω σίγουρα πλάκα στην προπόνηση (σ.σ. γέλια)»

Ο Μπράντον Τόμας κατέγραψε μοναδικό ρεκόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Μπράντον Τόμας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ισπανό φορ να καταγράφει ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Ο 28χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα δύο φορές (56΄, 65΄) και οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, με αυτά τα δύο γκολ ο Τόμας έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου, που πετυχαίνει δύο γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού εκτός έδρας, ενώ γενικότερα ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου είχε να βάλει δύο γκολ στο Φάληρο από το 2005 και τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!