Επίσημη η επιστροφή του Κρόος στη Γερμανία μετά από τρία χρόνια

Τόνι Κρόος

i

©Intime

Επίσημη η επιστροφή του Κρόος στη Γερμανία μετά από τρία χρόνια

Κώστας Τόπας 15:31 - 14.03.2024

Επειτα από τρία χρόνια απουσίας, ο Τόνι Κρόος επέστρεψε σε αποστολή της εθνικής Γερμανίας.

Ηταν γνωστό και πλέον έγινε επίσημο. Πριν από μερικές εβδομάδες ο 34χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος είχε ανακοινώσει μέσω μία ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα επέστρεφε στην εθνική Γερμανίας, μετά από τρία χρόνια απουσίας, ενόψει του Euro 2024.

«Θα αγωνιστώ ξανά με τη Γερμανία τον Μάρτιο. Γιατί; Γιατί με ρώτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, γιατί έχω πολλή όρεξη και γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο Euro», είχε πει συγκεκριμένα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/03), ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής των «πάντσερ», με εκείνο του Τόνι Κρόος να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτά. Οι τέσσερις φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Euro 2024.

Ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι μεταξύ των 26 παικτών για πρώτη φορά από τότε που ανέστρεψε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα. Ο Νάγκελσμαν κάλεσε επίσης για πρώτη φορά τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς και τον επιθετικό της Χόφενχαϊμ, Μαξιμιλιαν Μπάιερ.

Στο «ψυγείο» ο Μανθάνο που δεν μέτρησε το γκολ του Μπέλιγχαμ κόντρα στη Βαλένθια
LA LIGA

14:04 - 14.03.2024

Στο «ψυγείο» ο Μανθάνο που δεν μέτρησε το γκολ του Μπέλιγχαμ κόντρα στη Βαλένθια

Ο Χιλ Μανθάνο δεν ορίστηκε στα παιχνίδια για αυτό το Σαββατοκύριακο της La Liga. Κάτι που δείχνει ότι τιμωρήθηκε επειδή σφύριξε τη λήξη του αγώνα στο «Μεστάγια» μεταξύ Βαλένθια και Ρεάλ σε λάθος στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρόος έκανε σπουδαία καριέρα με τα «πάντσερ» από το 2010 μέχρι το 2021, έχοντας 106 εμφανίσεις με 17 γκολ. Φυσικά, υπήρξε βασικό μέλος της φουρνιάς που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2014.