«Έκλεισε» τον Μάντισον η Τότεναμ

Τζέιμς Μάντισον

i

©Intime

«Έκλεισε» τον Μάντισον η Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 10:31 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 28.06.2023

Η Τότεναμ θα πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή αφού θα αποκτήσει τον Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ. Ο Άγγλος θα είναι η δεύτερη μεταγραφή του Άγγελου Ποστέκογλου.

Η Τότεναμ «κλείνει» μια σπουδαία μεταγραφή αφού συμφώνησε σε όλα με τη Λέστερ για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Άγγελου Ποστέκογλου.

Όπως ήταν δεδομένο ο υποβιβασμός της Λέστερ έφερε πολλά αστέρια της ομάδας στην πόρτα εξόδου. Ένα από αυτά είναι και ο Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και ήταν δεδομένο πως θα αποχορούσε από τις «αλεπούδες».

Η ομάδα που εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του είναι η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου. Οι «Σπερς» συμφώνησαν σε όλα με τη Λέστερ και θα βγάλουν από τα ταμεία τους 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον 26χρονο άσο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Μάντισον είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στην Άρσεναλ (δεν δέχθηκε τελικά η Λέστερ) ενώ και η Νιουκάστλ ενδιαφέρθηκε για αυτόν το φετινό καλοκαίρι.

Ο Μάντισον βρίσκεται στη Λέστερ από τον Ιούλιο του 2018, όταν και αποκτήθηκε με 25 εκατομμύρια ευρώ από τη Νόριτς. Στην περσινή κακή σεζόν της Λέστερ, ο Άγγλος έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) ενώ είχε και εννέα ασίστ σε 32 συμμετοχές. Συνολικά ο Μάντισον έχει απολογισμό 55 γκολ και 41 ασίστ σε 203 εμφανίσεις.

Η Τότεναμ ανακοίνωσε χθες και την πρώτη της επίσημη μεταγραφή, με τον Γκουλιέλμο Βικάριο να γίνεται κάτοικος Βορείου Λονδίνου. Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποκτήθηκε με 19 εκατομμύρια ευρώ από την Έμπολι.

Ο 26χρονος γκολκίπερ πιθανόν να πάρει και φανέλα βασικού τη νέα σεζόν αφού ο αρχηγός της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο. Συγκεκριμένα ο Γάλλος είχε αναφέρει τα εξής:

«Έχουμε φτάσει σε μια σημαντική στιγμή, είτε για τον σύλλογο είτε για εμένα. Είναι το τέλος μιας εποχής. Έχω μια επιθυμία για κάτι άλλο. Θα μελετήσω προσεκτικά τι είναι δυνατό. Ωστόσο, δεν ξέχασα ότι έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου στην Τότεναμ και στο ποδόσφαιρο είναι πάντα δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι να βρω ένα έργο όπου θα ευδοκιμήσω».