Κρούση της Τότεναμ για Γκάλαχερ

Κόνορ Γκάλαχερ

i

©PrtScr youtube

Κρούση της Τότεναμ για Γκάλαχερ

Ιάσονας Τσίλης 13:32 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 01.09.2023

Η Τότεναμ προσπαθεί να αποκτήσει τον Κόνορ Γκάλαχερ από την Τσέλσι, την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών είναι γεγονός και οι ομάδες της Premier League, σπεύδουν να καλύψουν οποιαδήποτε τρύπα έχουν στα ρόστερ τους.

Γερό μπάσιμο για τον Κόνορ Γκάλαχερ κάνει η Τότεναμ, δίνοντας μάχη και με το χρόνο, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του.

Οι «πετινοί», άλλαξαν πολλά στο ρόστερ τους το καλοκαίρι, με κύριο την αποχώρηση του Χάρι Κέιν και φυσικά την αλλαγή προπονητή, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Στη μεσαία γραμμή, η πιο σημαντική κίνηση ήταν η απόκτηση του πολύ ποιοτικού Τζέιμς Μάντισον. Χρειάζονται ωστόσο και έναν πιο αμυντικογενή παίκτη σε αυτή τη θέση, καθώς ο τεχνικός των «σπιρουνιών», δεν φαίνεται να υπολογίζει ιδιαίτερα τον Χόιμπιεργκ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν βασικός και ανατικατάστατος.

Ο Γκάλαχερ προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, στην οποία μέτρησε 45 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι, σκοράροντας μάλιστα τρεις φορές. Ένα από τα τρία γκολ του μάλιστα, έδωσε και νίκη στους «μπλε» στο 90', απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας τον Οκτώβριο.

Φέτος, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο προχώρησε σε αρκετές κινήσεις και άλλαξε πλήρως το ρόστερ της. Ειδικά στον άξονα, με την απόκτηση των Καϊσέδο και Λάβια, είναι πολύ δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Γκάλαχερ, με τον ίδιο να επιθυμεί να αγωνίζεται βασικός.

Αναπόφευκτα λοιπόν, κοιτάζει και άλλους προορισμούς, με την Τότεναμ να φαντάζει αρκετά καλή περίπτωση για εκείνον.