Η Τράμπζονσπορ του Φούντα φιλοδώρησε με πεντάρα τον δανεικό Κουρμπέλη

Η Τράμπζονσπορ του Φούντα φιλοδώρησε με πεντάρα τον δανεικό Κουρμπέλη

Δημήτρης Χούπης 23:38 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 09.03.2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν βασικός στη συντριβή της Φατίχ Καραγκιουμρούκ από την Τράμπζονσπορ του Ταξιάρχη Φούντα. Νίκη για τον Πέλκα, ήττα για τον Χαρίση.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στην Τράμπζονσπορ.

Εκεί συνάντησε τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά και τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο πρώτος έκανε την αντίθετη διαδρομή και γύρισε στην Ελλάδα για το «τριφύλλι». Ο Φούντας έμεινε στην Τραπεζούντα, αλλά παίζει κυρίως αλλαγή. Ο Κουρμπέλης, ωστόσο, αποφασίστηκε να μετακομίσει στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Η Τράμπζονσπορ φιλοξένησε την Καραγμιουκρούκ για την 29η αγωνιστική και ο Έλληνας διεθνής μέσος αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Η ομάδα του, αν και προηγήθηκε 1-0 στο 14’ με τον Μαρκάο, γνώρισε τη συντριβή με 5-1. Ο Φούντας μπήκε στο 86’ αντί του Βίσκα και μ’ αυτή τη νίκη η Τράμπζονσπορ πέρασε τρίτη με 49 βαθμούς, πίσω από Γαλατά (78 β.) και Φενέρ (73β.) και είναι σε θέση Europa League.

Η Καραγκιουμρούκ, αντίθετα, είναι 16η με 29 βαθμούς, όσους έχει και η Χάταϊσπορ που υστερεί στην ισοβαθμία και είναι στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά με 28 αγώνες.

Στους 42 βαθμούς ανέβηκε η Μπασάκσεχιρ (46 έχει η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος) με την εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Αντάλιασπορ, αλλά ο Πέλκας έμεινε στον πάγκο.

Η Σίβασπορ των Χαρίση, Πούγγουρα, παράλληλα, ηττήθηκε 2-1 εντός από την Αλάνιασπορ κι έμεινε ένατη με 38 βαθμούς και θεωρητικά δεν κινδυνεύει. Ο Χαρίσης αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο Πούγγουρας δεν χρησιμοποιήθηκε.