Ο χορός των Τούρκων μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024! (vid)

Τουρκία- χορός παικτών

i

©printscreen

Ο χορός των Τούρκων μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024! (vid)

Η Τουρκία ήταν καταιγιστική απέναντι στη Λετονία, επικράτησε με το ευρύ 4-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στη Γερμανία, με τα μέλη της ομάδας να χορεύουν στα αποδυτήρια, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν.

Η Τουρκία έκανε το «χρέος» της απέναντι στη Λετονία και επικράτησε με το ευρύ 4-0. Εξασφάλισε έτσι την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 και τα μέλη της ομάδας ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Οι Τούρκοι με την συγκεκριμένη νίκη εξασφάλισαν την πρόκριση μέσω του ομίλου των προκριματικών και έτσι... βγαίνουν από τον πιθανό δρόμο της Εθνικής στο Final-4 του Nations League στις 21 Μαρτίου του 2024. Ένα μόλις παιχνίδι πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον 4ο όμιλο και οι Τούρκοι έχουν πετύχει 5 νίκες στα 7 αυτά παιχνίδια.

Μετρούν επίσης μια ισοπαλία με την Αρμενία και μια ήττα από την Κροατία. Ουαλία και Κροατία έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά απέχουν αμφότερες 6 βαθμούς από τους πρωτοπόρους και έτσι μια εκ των δύο θα αποκλειστεί από την τελική φάση. 

Οι Τούρκοι πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση σε ακόμα μια τελική φάση, με τα μέλη της ομάδας να σχηματίζουν ένα κύκλο και να χορεύουν όλοι μαζί. Οι φιλοδοξίες τους για το Euro της Γερμανίας είναι υψηλές και ελπίζουν σε καλύτερη παρουσία από εκείνη της προηγούμενης διοργάνωσης.

Πλησιάζει Γερμανία η Τσεχία - Σε δεινή θέση η Πολωνία
EURO

23:46 - 15.10.2023

Πλησιάζει Γερμανία η Τσεχία - Σε δεινή θέση η Πολωνία

Η Τσεχία αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι θα περίμενε κανείς, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νησιών Φερόε, επικρατώντας με 1-0 και.. βλέπει Γερμανία. Η Πολωνία δεν κατάφερε να νικήσει την Μολδαβία και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης της στο Euro είναι ελάχιστες.

Στο Euro 2020, το οποίο όμως διοργανώθηκε το 2021, η Τουρκία τερμάτισε στη τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς ούτε έναν βαθμό. Γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Ιταλία, Ουαλία και Ελβετία και αποχώρησε από τη διοργάνωση με «σκυμμένο κεφάλι».