Τρόμος στον αέρα για Έλληνα ποδοσφαιριστή – Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας του

Τρόμος στον αέρα για Έλληνα ποδοσφαιριστή – Αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας του

Γιώργος Σακελλαρίου 19:22 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 24.05.2024

Τρόμαξαν στην Τουρκία οι παίκτες της Καϊσερίσπορ, στην οποία παίζει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό και η αποστολή επέστρεψε στην Καισάρεια.

Σοκ στην Καϊσερίσπορ πριν τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Κολοβέτσιος και με οποίο η αποστολή της τουρκικής ομάδας πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο για την 36η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τη Φενέρμπαχτσε, χτυπήθηκε από κεραυνό!

Περιπετειώδες, λοιπόν, αποδείχθηκε το ταξίδι με το αεροπλάνο που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές της Καϊσερίσπορ στην Πόλη.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αεροπλάνο που μετέφερε τους «ερυθροκίτρινους» χτυπήθηκε από κεραυνό κι έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Καισάρεια. Σημειώθηκε, πάντως, ότι η κατάσταση της υγείας όλων στην ομάδας της Καισάρειας είναι καλή κι ότι οι παίκτες, ανάμεσά τους και ο Κολοβέτσιος και το τεχνικό επιτελείο περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καϊσερίσπορ Σαμέτ Κοτς σχολίασε για το γεγονός:

«Το αεροπλάνο της Καϊσερίσπορ, που θα παίξει με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε την Κυριακή εκτός έδρας, χτυπήθηκε από κεραυνό δύο φορές κατά την πτήση της για την Κωνσταντινούπολη. Συνεχίζονται οι διαδικασίες δοκιμών στο αεροπλάνο που επέστρεφε στο αεροδρόμιο Ερκιλέτ. Οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση και η ομάδα μας περιμένει στο αεροδρόμιο για να επαναπρογραμματιστεί η πτήση».