Ζόρια για Κουρμπέλη, Φούντα στην Τράμπζονσπορ – Οι Τούρκοι δεν αποκλείουν την αποχώρησή τους

Ζόρια για Κουρμπέλη, Φούντα στην Τράμπζονσπορ – Οι Τούρκοι δεν αποκλείουν την αποχώρησή τους

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:30 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 23.12.2023

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ταξιάρχης Φούντας, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ είναι πιθανό να αποχωρήσουν από την Τράμπζονσπορ.

Οι μέρες που διανύουν στην Τουρκία ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ταξιάρχης Φούντας δεν είναι και οι καλύτερες.

Σε αντίθεση με τον τρίτο Έλληνα διεθνή άσο της Τράμπζονσπορ, τον Τάσο Μπακασέτα, τα άλλα δύο ελληνόπουλα δεν έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα. Ο Κουρμπέλης, ο οποίος έφυγε από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από 5,5 χρόνια ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του τουρκικού συλλόγου και μάλιστα με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Ο Κουρμπέλης, όμως, είδε την Τράμπζονσπορ να παίρνει για τη μεσαία γραμμή και τον Γάλλο με καταγωγή από τη Γουινέα Μπατίστα Μεντί. Ο τελευταίος έχει έντεκα συμμετοχές και 972 λεπτά, ενώ ο Έλληνας χαφ μετράει μόλις πέντε αγώνες και 283 λεπτά.

Τα πράγματα, λοιπόν, δεν είναι καλά για τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2025. Στη γειτονική χώρα τονίζουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας επιθυμεί ν’ ανανεώσει το ρόστερ της, κάτι που αποτελεί επιθυμία του τεχνικού Αμπντουλάχ Αβτσί κι έχουν τον Έλληνα μέσο στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Είτε με λύση συμβολαίου που δεν είναι απλό, λόγω αποζημίωσης είτε με δανεισμό.

Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως
REST OF THE WORLD

09:56 - 18.12.2023

Αποκαλύφθηκε η τρίτη πρόταση της Τράμπζονσπορ στον Μπακασέτα: Τριετές συμβόλαιο με 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Τάσο Μπακασέτα και συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 28χρονος Φούντας επίσης είναι δεσμευμένος με τον τουρκικό σύλλογο έως το 2025. Πήγε όταν έμεινε ελεύθερος από τη DC United στο MLS και έχει δέκα αγώνες με ένα γκολ. Έχει παίξει 307 λεπτά και αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή.