Μειώθηκε η ποινή κεκλεισμένων της Τράμπζονσπορ για τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε

Επεισόδια στο Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε

i

© PrtScr

Μειώθηκε η ποινή κεκλεισμένων της Τράμπζονσπορ για τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Χούπης 23:11 - 05.04.2024

Οι αγωνιστικές με τις οποίες είχε τιμωρηθεί η Τράμπζονσπορ κεκλεισμένων μειώθηκαν, μετά την έφεση που είχε κάνει για τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Τράμπζονσπορ δικαιώθηκε εν μέρει για την τιμωρία των έξι αγωνιστικών κεκλεισμένων που δέχτηκε για τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα της Τραπεζούντας είχε κάνει αρκετά παράπονα για την τιμωρία της, ζητώντας να παραιτηθούν διοικούντες από το τουρκικό ποδόσφαιρο, ασκώντας έτσι έφεση.

Την ίδια ώρα ζήτησε να μειωθεί η ποινή και παράλληλα απαίτησε οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε να τιμωρηθούν, αφού συνεπλάκησαν με τους χούλιγκαν της Τράμπζονσπορ. Κάπως έτσι μετά την έφεση που έκανε η ομάδα της Τραπεζούντας, η ποινή της μειώθηκε και πλέον καλείται να εκτίσει τέσσερις αγώνες αντί για έξι.

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:07 - 04.04.2024

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ ως ένδειξη διαμαρτυρίας έμειναν ακίνητοι για ένα λεπτό στο ματς με την Κόνιασπορ για την ποινή που της επιβλήθηκε από την τουρκική ομοσπονδία για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα έχουν επικυρωθεί οι ποινές μιας αγωνιστικής των Τζέιντεν Οστερβόλντε και Ιρφάν Τζαν Εγκριμπαγιάτ της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Παρόλα αυτά ο Μπράιτον Οσάγι - Σάμιουελ που είχε επιτεθεί στον πρώτο χούλιγκαν που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο δεν τιμωρήθηκε.

Η Τράμπζονσπορ μετά την τιμωρία που είχε δεχτεί είχε κάνει μια εξαγριωμένη ανάρτηση κατά της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, είχε απαιτήσει την παραίτηση των ανθρώπων της ομοσπονδίας, γράφοντας: «Γ@@@ τη δικαιοσύνη σάς. Φύγετε από τις θέσεις σας, παραιτηθείτε».

Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε είχε απειλήσει πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, κάτι που θα επηρέαζε τόσο τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο κι αυτή της Εθνικής Τουρκίας στο Euro 2024. Ωστόσο η ομάδα της Πόλης πήρε την απόφαση να μην φύγει από το πρωτάθλημα, αλλά να μποϊκοτάρει τις άλλες διοργανώσεις.

Μάλιστα ενδέχεται να μην παίξει κόντρα στη Γαλατασαράι για το Σούπερ Καπ στις 7 Απριλίου, λίγες μέρες πριν τον Ολυμπιακό. Αλλά αν παίξει τότε θα κατεβάσει την Κ19 εάν δεν οριστεί ξένος διαιτητής.