Τσάβι: «Μας έκλεψαν ένα πέναλτι, το έχουν ξανακάνει» (vid)
i

Τσάβι/PrtScr

Τσάβι: «Μας έκλεψαν ένα πέναλτι, το έχουν ξανακάνει» (vid)

Κώστας Τόπας 11:48 - 17.02.2023

Ποιος είδε τον Τσάβι και δεν τον φοβήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τεχνικός τα έβαλε με την διαιτησία, τονίζοντας πως δεν δόθηκε στην Μπαρτσελόνα ξεκάθαρο πέναλτι.

Η Μπαρτσελόνα έκανε ότι μπορούσε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κατακτήσει το τρίποντο, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Τσάβι, είχε έντονα παράπονα για την διαιτησία, η οποία όπως τόνισε δεν καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτι για την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να τονίσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δεν δίνεται πέναλτι στην ομάδα του τη φετινή σεζόν, μιας και το ίδιο σκηνικό συνέβη και στο Μιλάνο και την αναμέτρηση με την Ίντερ για το Champions League.

«Καταφέραμε να ανεβάσουμε την έντασή μας στο επίπεδο τους και μερικές φορές, κυριαρχήσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα, βελτιωθήκαμε ψυχικά, και από αυτήν την άποψη, πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλοί. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά να ισοφαρίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στην ρεβάνς. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την ισοπαλία και την ομάδα. Μας έκλεψαν άλλο ένα πέναλτι. Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς συνέβη και στο Μιλάνο για το Champions League. Μου φαίνεται απίστευτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός για να σταθεί στη συνέχεια στην ικανοποιητική απόδοση των παικτών του.

«Είμαι ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Είναι δύσκολο να είμαι ευχαριστημένος, γιατί είμαστε η Μπάρτσα, αλλά ανταγωνιστήκαμε μια ομάδα θεαματικού επιπέδου, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη», κατέληξε ο Τσάβι.