Τσατάλης: «Το ότι ο Ολυμπιακός "πάτησε" την ΑΕΚ είναι ιστορίες γι' αγρίους»

Τάσος Τσατάλης

i

©Intime

Τσατάλης: «Το ότι ο Ολυμπιακός "πάτησε" την ΑΕΚ είναι ιστορίες γι' αγρίους»

Sportal newsroom 15:08 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 01.04.2024

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης σχολίασε τη νίκη της Ένωσης επί του Ολυμπιακού με 1-0 στην «OPAP Arena».

Στο ντέρμπι της «OPAP Arena», η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (1-0), με τον... λυτρωτή Ελίασον να χαρίζει το τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή κι έφτασε τους 65 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο -2 της βαθμολογικής κατάταξης της Stoiximan Super League.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, σχολίασε μέσω social media το αποτέλεσμα του ντέρμπι κι επικαλέστηκε τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν νικητές πέρυσι οι Πειραιώτες από την «OPAP Arena».

Η σχετική ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο αντίπαλος είχε μερικές περισσότερες πιο καθαρές φάσεις και το δικό του παιχνίδι στο αμυντικό μας τρίτο κάποιες φορές βγήκε πιο δημιουργικό. Το “πάτησε” όμως είναι μια ιστορία γι’ αγρίους που δεν προκύπτει πουθενά από το παιχνίδι.

Αντίθετα το “πάτησε” πρόκυπτε στο περσινό ματς της κανονικής περιόδου στην Φιλαδέλφεια για λογαριασμό μας. Αν και χάσαμε με 1-3 είχαμε τα διπλάσια “Χgoals”!!!

Και μια συντριπτική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο που λόγω γνωστής ρήσης του Όσιμ που λένε κι αυτοί σήμερα, πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Ακούγαμε τότε πως “γι' αυτό υπάρχουν οι τερματοφύλακες και κάνουν την διαφορά σε ομάδες πρωταθλητισμού” κλπ.

Ενώ τώρα η ΑΕΚ ήταν τυχερή που ο Γιώργος κατέβασε τα ρολά. Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται όμως.

Ας πουν ό,τι θέλουν για εσωτερική χρήση και ισορροπίες δικές τους, αλλά τα “πάτησε” και τα λοιπά είναι ιστορίες γι' αγρίους, σε ένα μεγάλο ντέρμπι ισορροπημένο που η μια από τις δύο ομάδες έπαιζε για να μη πάει στο -8.

Επίσης, χαρακτηρίζει την δική μας φιλοσοφία το να μην έχουμε σταθεί καθόλου σε δύο φάσεις που αν ήταν ανάποδα με τις ίδιες διαιτητικές αποφάσεις, δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα ακούγαμε από την λήξη του ματς και μετά. Εδώ ακούμε τώρα διάφορα τρελά και παλαβά με τις δύο αποφάσεις σε βάρος μας.

Το πρωταθληματικό ρόστερ που διαθέτει ο Αλμέιδα δείχνει ξανά τον δρόμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:10 - 01.04.2024

Το πρωταθληματικό ρόστερ που διαθέτει ο Αλμέιδα δείχνει ξανά τον δρόμο

Η ΑΕΚ γι' ακόμη μία σεζόν αποδεικνύει ότι διαθέτει ένα ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε είδους δοκιμασία και στο τέλος να τα βγάλει εις πέρας, ώστε να πανηγυρίσει νίκες.

Συνεχίζουμε ενωμένοι με πίστη, όλοι κοντά στην ΑΕΚ»!