Τσάβι για τον αποκλεισμό: «Γι΄ αυτό είμαστε περήφανοι - Υπάρχει μέλλον»

Τσάβι

i

PrtScr

Τσάβι για τον αποκλεισμό: «Γι΄ αυτό είμαστε περήφανοι - Υπάρχει μέλλον»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:08 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 25.01.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

Συναρπαστικός ήταν και ο τρίτος προημιτελικός του Copa del Rey! Μετά την επικράτηση της Μαγιόρκα επί της Χιρόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα χάρισαν μια μοναδική παράσταση που ολοκληρώθηκε με θριαμβευτές τους Βάσκους (4-2). 

Μπορεί οι «Μπλαουγκράνα» να έφεραν τα πάνω-κάτω και να πήραν το προβάδισμα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί ανέλαβαν τα δύο αδέρφια, Νίκο και Ινιάκι Γουίλιαμς, οι οποίοι βρήκαν από ένα γκολ και χάρισαν στην ομάδα τους μία μεγάλη πρόκριση.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Τσάβι τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση, όμως της στοίχισαν κάποια λάθη.

«Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις στο Σαν Μαμές σε έναν αγώνα. Προηγηθήκαμε με το γκολ του Λαμίν. Ήταν έντονοι, επιθετικοί. Είμαστε περήφανοι όμως, γιατί αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος. 

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.01.2024

Απίθανος Ινιάκι Γουίλιαμς: Ταξίδεψε 12 ώρες και... πέταξε εκτός Κυπέλλου την Μπαρτσελόνα!

Μετά τον αποκλεισμό της Γκάνας στο Copa Africa, ο Ινιάκι Γουίλιαμς επέστρεψε άμεσα κι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και εμείς δεν τα ελαχιστοποιήσαμε. Έχουμε συμπεριλάβει νεαρούς παίκτες στην ομάδα κι αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Θα παλέψουμε στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Θα παλέψουμε για τους τίτλους όπως κάναμε σήμερα. Είναι η αρχή για κάτι σημαντικό, είτε είμαι προπονητής είτε όχι. Υπάρχει μέλλον», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.