Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Καϊσέδο με βίντεο από το παρελθόν

Μόισες Καϊσέδο

i

©ChelseaFC

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Καϊσέδο με βίντεο από το παρελθόν

Κώστας Τσιακλής 20:59 - 14.08.2023

Η Τσέλσι έβαλε τέλος σε ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο από τη Μπράιτον.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο από τη Μπράιτον. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο και θα παραμείνει στο Λονδίνο τουλάχιστον μέχρι το 2031!

Ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού έφτασε αισίως στο τέλος του. Παίκτης της Τσέλσι και με τη βούλα είναι ο Μόισες Καϊσέδο, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μπράιτον με περίπου 133 εκατομμύρια ευρώ (βρετανικό ρεκόρ)! Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε οκταετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο και θα παραμείνει στο Λονδίνο τουλάχιστον μέχρι το 2031. Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση έγινε με ένα βίντεο που ένωσε το παρελθόν με το παρών, με τον Καϊσέδο να είναι μαζί με τη μητέρα του και να φοράει τη φανέλα των «μπλε».

Υπενθυμίζουμε ότι τον παίκτη ήθελε και η Λίβερπουλ και είχε φτάσει σε συμφωνία με τη Μπράιτον ωστόσο ο 21χρονος ήθελε να πάει μόνο στην Τσέλσι και είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στους «κόκκινους». Στην ομάδα του Ποτσετίνο, ο Καϊσέδο θα συναντήσει και τον Ρόμπερτ Σάντσεθ με τον οποίο συνυπήρξαν στη Μπράιτον.

Ο Καϊσέδο παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τσέλσι και εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στο σύλλογο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Τσέλσι! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δύο φορές όταν με κάλεσε η Τσέλσι. Απλά ήξερα ότι ήθελα να υπογράψω για τον σύλλογο. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω με την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αθλητικοί διευθυντές Λόρενς Στιούαρτ και Πολ Γουϊνστάνλεϊ δήλωσαν με τη σειρά τους τα εξής: «Ο Μόισες έχει αποδειχθεί ως παίκτης που ξεχωρίζει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τους τελευταίους 18 μήνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον προσθέτουμε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Μόισες διαθέτει ένα σπάνιο σύνολο δεξιοτήτων στη μεσαία γραμμή και είναι ένας παίκτης που στοχεύαμε εδώ και αρκετό καιρό. Πιστεύουμε ότι θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο Στάνφορντ Μπριτζ αυτή τη σεζόν και τα επόμενα χρόνια».