Χαμός με τον άσο της Τσέλσι Κόνορ Γκάλαχερ – Κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά (vid)

Χαμός με τον άσο της Τσέλσι Κόνορ Γκάλαχερ – Κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά (vid)

Δημήτρης Χούπης 19:42 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 01.04.2024

Ο Κόνορ Γκάλαχερ της Τσέλσι δέχθηκε κριτική για το ότι δεν έδωσε το χέρι του σε ένα μικρό μαύρο αγόρι.

Η στάση του Κόνορ Γκάλαχερ πριν τον αγώνα με την Μπέρνλι προκάλεσε διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο άσος της Τσέλσι βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία, λόγω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα κι έγινε viral.

Σ’ αυτό φαίνεται να χαιρετάει ένα μικρό μαύρο αγόρι, το οποίο άπλωσε το χέρι του, αλλά ο παίκτης της Τσέλσι εκείνη τη στιγμή κοιτούσε αλλού.

Ο ποδοσφαιριστής εκείνη την ώρα είχε κοντά του άλλο αγόρι χωρίς να κοιτάει το μαύρο αγόρι. Βλέποντας ότι δεν υπήρξε ανταπόκριση, το παιδί τελικά κατέβασε το χέρι του. Αυτό το βίντεο προκάλεσε την έντονη κριτική ορισμένων χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ κάποιοι ανέβασαν φωτογραφία του Γκάλαχερ που έχει αγκαλιά το μαύρο αγόρι και καλούσαν τους υπόλοιπους να μην δημιουργούν θέμα από το πουθενά.

Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, ενώ η Τσέλσι και ο Γκάλαχερ δεν έχουν σχολιάσει το θέμα. Υπάρχουν και ορισμένοι που ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις στον παίκτη.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Στην ομάδα του Λονδίνου, πάντως, έχουν πολλά προβλήματα να λύσουν. Ο τεχνικός Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επέκρινε πολύ σκληρά τους παίκτες του το Σάββατο μετά το 2-2 με την προτελευταία Μπέρνλι, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Ανατριχίλα με Βινίσιους: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον ρατσισμό - «Κάθε φορά έχω λιγότερη διάθεση να παίξω...» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:55 - 25.03.2024

Ανατριχίλα με Βινίσιους: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον ρατσισμό - «Κάθε φορά έχω λιγότερη διάθεση να παίξω...» (vid)

Συγκλονιστική στιγμή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Βινίσιους εν όψει του φιλικού ανάμεσα σε Ισπανία και Βραζιλία, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για τον ρατσισμό...

«Δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε το ελάχιστο απαραίτητο για να αγωνιστούμε στην Premier League», είπε μεταξύ άλλων ο Ποτσετίνο. Αν και η ηγεσία της Τσέλσι έχει διατηρήσει την εμπιστοσύνη της στον Αργεντινό τεχνικό σε αυτή τη δύσκολη σεζόν, όλα δείχνουν ότι το μέλλον του 52χρονου προπονητή στο σύλλογο του «Στάμφορντ Μπριτζ» γίνεται περίπλοκο.

Σύμφωνα με το HITC Football, ορισμένοι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες των «μπλε» να αποδεσμεύσει τον Ποτσετίνο στο τέλος της σεζόν.