Ούτε που τον κοίταξε: Ο Ποτσετίνο αγνόησε τον Μπόελι μετά τον χαμένο τελικό με την Λίβερπουλ (vid)

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrTScr

Ούτε που τον κοίταξε: Ο Ποτσετίνο αγνόησε τον Μπόελι μετά τον χαμένο τελικό με την Λίβερπουλ (vid)

Κώστας Τόπας 10:50 - 26.02.2024

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φάνηκε να αδειάζει τον ιδιοκτήτη Τοντ Μπόελι, μετά την ήττα στον τελικό του Carabao Cup από την Λίβερπουλ.

Οι «μπλε» ηττήθηκαν στην παράταση από την Λίβερπουλ, με τον Βέρτζιλ φαν Ντάικ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, μετά από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να επιστρατεύσει μια πληθώρα νεαρών, άπειρων παικτών λόγω της κρίσης τραυματισμών τους, αλλά οι «πρωτάρηδες» απέδωσαν θαυμάσια για να εξασφαλίσουν ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα φύγει από τη Λίβερπουλ με ένα τρόπαιο στην τελευταία του σεζόν στο «Άνφιλντ».

Ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Τσέλσι και μετά τον αγώνα, ένα βίντεο με τον Ποτσετίνο έκανε τον γύρο των social media. Καθώς πήγε να πάρει το μετάλλιό του, ο Αργεντινός τεχνικός των Λονδρέζων φάνηκε να αγνοεί τον Τοντ Μπόελι. Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης των «μπλε» έκανε κίνηση προς τον Ποτσετίνο αλλά τον είχε ήδη περάσει και ήταν πολύ αργά.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Τσέλσι, έσφιξε τα χέρια με το δεξί χέρι του Μπόελι, Μπεχντάντ Εγκμπαλί και μοιράστηκε μια στιγμή με μερικά μικρά παιδιά. Οι οπαδοί αστειεύτηκαν ότι ο πρώην προπονητής της Τότεναμ και της Σαουθάμπτον θα μπορούσε να αποχωρήσει μετά το επίμαχο στιγμιότυπο. Οι τρεις τελευταίοι εγχώριοι τελικοί κυπέλλου της Τσέλσι ήταν όλοι εναντίον της Λίβερπουλ και όλοι έληξαν με ήττα.

Αλλά τώρα η Τσέλσι έγινε ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που έχασε έξι διαδοχικούς εγχώριους τελικούς, με τον τελευταίο τους θρίαμβο να έρχεται εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περίοδο 2017/18.