Το απίστευτο σενάριο που στέλνει την Τσέλσι στην Championship!

Τσέλσι

i

©Photo by Chloe Knott - Danehouse/Getty Images/Ideal Images

Το απίστευτο σενάριο που στέλνει την Τσέλσι στην Championship!

Κώστας Τόπας 15:21 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 03.05.2023

Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, καθώς υπέστη την έκτη σερί ήττα υπό τις οδηγίες του πρώην Άγγλου μέσου και δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην Premier League!

Η Τσέλσι γνώρισε την έκτη σερί ήττα υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ, αφού η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου με 3-1. Ενα αρνητικό σερί το οποίο έχει ξεκινήσει από τις 8 Απριλίου, όταν οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν από την Γουλβς. Η Τσέλσι εξακολουθεί να μην είναι μαθηματικά ασφαλής από τον υποβιβασμό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση, ισοβαθμώντας σε βαθμούς με την Μπόρνμουθ που πρόσφατα απομακρύνθηκε από τον κίνδυνο.

Εφιάλτης για την Τσέλσι: Εχει χάσει κάθε παιχνίδι με τον Λάμπαρντ και θα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού εάν η σεζόν ξεκινούσε τον Οκτώβριο
PREMIER LEAGUE

08:31 - 03.05.2023

Εφιάλτης για την Τσέλσι: Εχει χάσει κάθε παιχνίδι με τον Λάμπαρντ και θα ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού εάν η σεζόν ξεκινούσε τον Οκτώβριο

Η Τσέλσι γνώρισε την έκτη σερί ήττα υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ, αφού η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου με 3-1.

Αν η σεζόν ξεκινούσε τέλη Οκτώβρη η Τσέλσι θα κινδύνευε με υποβιβασμό, όπως και τώρα καθώς ένα τρελό σενάριο την στέλνει στην δεύτερη κατηγορίας Αγγλίας.

Η Τσέλσι βρίσκεται μόλις εννέα βαθμούς από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που είναι τρίτη από το τέλος κι αγωνίζεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο «εφιάλτης» για τους Λονδρέζους δεν είναι πολύ πιθανό να συμβεί, καθώς πρέπει έξι ομάδες να τους ξεπεράσουν στην βαθμολογία, ωστόσο όλα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αν η Μπόρνμουθ κερδίσει την Τσέλσι το Σάββατο (06/05, 17:00) και την ξεπεράσει στην κατάταξη.

Αν συμβεί αυτό τότε, η Νότιγχαμ, η Λέστερ και η Λιντς του Σαμ Άλαρνταις θα πρέπει να κατακτήσουν 10 βαθμούς για να ξεπεράσουν την Τσέλσι. Επιπλέον, η Γουλβς θα χρειαζόταν τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Λονδρέζους και έξι η Γουέστ Χαμ, πράγμα που σημαίνει ότι η Τσέλσι θα έπρεπε πιθανότατα να χάσει και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν.

Με έξι ήττες ήδη, συμπεριλαμβανομένων των δύο στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήταν απίστευτο για τον πρώην προπονητή της Ντέρμπι να κατακτήσει 11 βαθμούς στα παιχνίδια που απομένουν, καθώς μετά την Μπόρνμουθ υπάρχουν τα παιχνίδια με Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ,

Αν η Τσέλσι ηττηθεί από Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ, τότε οι νίκες στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια είναι μονόδρομος για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ...