Τσούμπερ: «Δουλεμένο στην προπόνηση το πρώτο γκολ» (vid)

Στίβεν Τσούμπερ & Λάζαρος Ρότα

i

©Tourette Photography

Τσούμπερ: «Δουλεμένο στην προπόνηση το πρώτο γκολ» (vid)

Κώστας Τόπας 11:51 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 10.04.2023

Ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Άρη, Στίβεν Τσούμπερ, τόνισε πως είναι προϊόν δουλειάς και όχι μόνο προσωπική έμπνευση το απίθανο γκολ με το οποίο έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην Ένωση.

Η ΑΕΚ μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Άρη, ωστόσο ο Στίβεν Τσούμπερ, ερχόμενος από τον πάγκο βγήκε μπροστά και με δύο γκολ χάρισε τη νίκη (3-1) στην Ένωση που παραμένει στην πρώτη θέση, μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Φέτος ο Ελβετός μεσοεπιθετικός έχει δώσει με τα γκολ του εννέα βαθμούς μέχρι τώρα στην ΑΕΚ, ενώ πέρυσι σ' ολόκληρη την σεζόν δεν είχε δώσει ούτε... έναν. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο οι «κιτρινόμαυροι» χάρη στην ποιότητα και το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ τους καταφέρνουν και φτάνουν στην κατάκτηση πολύτιμων βαθμών που τους διατηρούν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η αξία του ποιοτικού βάθους στο ρόστερ της ΑΕΚ και η τυφλή εμπιστοσύνη του Αλμέιδα (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:59 - 10.04.2023

Η αξία του ποιοτικού βάθους στο ρόστερ της ΑΕΚ και η τυφλή εμπιστοσύνη του Αλμέιδα (vids)

Η ΑΕΚ χάρη στην ποιότητα και το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ της καταφέρνει και φτάνει στην κατάκτηση πολύτιμων βαθμών που την διατηρούν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στίβεν Τσούμπερ σημείωσε πως το πρώτο του γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν επρόκειτο απλώς για προσωπική έμπνευση, αλλά και για αποτέλεσμα δουλειάς.

«Είναι κάπως σαν την προπόνηση (το πρώτο γκολ), το έχουμε κάνει αρκετές φορές στην προπόνηση. Δουλεύω σκληρά και το πιστεύω αυτό. Στο τέλος είχαμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με αυτά τα γκολ, που δίνουν ευχάριστα συναισθήματα και ξέρετε το γιατί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ.