Tutto Mercato: «Ο Σισέ επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό - Τον θέλει η μισή Ευρώπη»
i

Παπέ Σισέ / © Intime

Tutto Mercato: «Ο Σισέ επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό - Τον θέλει η μισή Ευρώπη»

Sportal newsroom 22:20 - 04.01.2023

Η Tutto Mercato υποστήριξε πως ο Παπέ Αμπού Σισέ θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, με πάρα πολλές ομάδες από Ιταλία και Αγγλία να βρίσκονται στο κατόπι του.

Ο Παμπέ Αμπού Σισέ ανήκει στη λίστα των «φευγάτων» από τον Ολυμπιακό, με τον Σενεγαλέζο παίκτη να χάνει τη θέση βασικού που είχε στην ομάδα. Ταυτόχρονα, ο νεαρός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ και ως εκ τούτου η παραμονή του στην Ελλάδα φαντάζει δύσκολη.

Σε δημοσίευμα της η Tutto Mercato, υποστηρίζει μάλιστα πως ο αμυντικός των Πειραιωτών κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Γενάρη, αφού αποτελεί την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, το γνωστό ιταλικό Μέσο αναφέρει στον τίτλο του πως η μισή Ευρώπη θέλει να τον αποκτήσει, αφού αρκετές ομάδες από Αγγλία και Ιταλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

«Σημαντικές προτάσεις από την Αγγλία και όχι μόνο είχαν φτάσει το καλοκαίρι για τον Σισέ. Ο Ολυμπιακός τις επέστρεψε όλες πίσω, αλλά τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν αυτόν τον Γενάρη. Ο Σισέ θέλει να φύγει και το ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος αν έρθει μία καλή προσφορά. Μάλιστα, εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που φτάνουν στον ελληνικό σύλλογο δεν είναι λίγες και ειδικά από τη Serie A», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα