Κοντά στο «μπαμ» με Τζαγκόεφ η Λαμία

Άλαν Τζαγκόεφ

i

© Intime

Κοντά στο «μπαμ» με Τζαγκόεφ η Λαμία

Μετά την έλευση του Καρλίτος, η Λαμία είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμη ένα μεταγραφικό «μπαμ» σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η έλευση του Καρλίτος ανέβασε επίπεδο τη Λαμία, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με το «Lamiaole.gr», ο Άλαν Τζαγκόεφ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου, υπάρχει διάθεση συνεργασίας εκατέρωθεν και είναι πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί αισίως το «μπαμ».

Όπως είναι λογικό, εάν η Λαμία καταφέρει να κλείσει αισίως τον Τζαγκόεφ θα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφική κίνηση. Στην πολυετή του καριέρα, ο 33χρονος Ρώσος διεθνής έχει πραγματοποιήσει 397 συμμετοχές με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με απολογισμό 77 γκολ και 93 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 59 ματς με το εθνόσημο.

Τη φετινή σεζόν, η Λαμία έχει ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα καθώς μετράει μία ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στον Βόλο (2-2), μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη (1-0) και μία ήττα «εντός προγράμματος» από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (4-0).

Παπαϊωάννου: «Υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, αλλά θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ»

Πριν μερικές μέρες και με αφορμή αυτό το μεταγραφικό σενάριο, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκε στο LamiaPolis 87,7 κι αποκάλυψε πως υπάρχει θέμα Τζαγκόεφ, ωστόσο το υπεράριθμο ρόστερ του συλλόγου ίσως επηρεάσει την εξέλιξη της μεταγραφής. 

«Υπάρχει ο Τζαγκόεφ. Πάνω από όλα το θέμα είναι να μπορεί ο προπονητής να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο ρόστερ. Ήδη αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα, γιατί είναι ποδοσφαιριστές στη Λαμία που δεν χρησιμοποιούνται και ψάχνουν να βρουν ομάδα, γιατί έχουμε υπεράριθμους στα αποδυτήρια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας.

Λαμία για κακοκαιρία Daniel: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:31 - 07.09.2023

Λαμία για κακοκαιρία Daniel: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων»

Ανακοίνωση για τα θύματα από την κακοκαιρία Daniel εξέδωσε η Λαμία, η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζαγκόεφ είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Λαμίας, ενώ παράλληλα σχολίασε τις πιθανότητες να γίνει συμπαίκτης με τον Ζόραν Τόσιτς: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα γίνει. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα πολλά τηλεφωνήματα, για παράδειγμα από την Τουρκία. Είναι πιθανό να παίξω μαζί με τον Ζόραν Τόσιτς. Είναι νωρίς να πούμε, αλλά τα πάντα είναι πιθανά», δήλωσε χαρακτηριστικά.