«Πέταξε» βαθμούς στη Γένοβα η Γιουβέντους
i

©Photo by Stefano Guidi/Getty Images

«Πέταξε» βαθμούς στη Γένοβα η Γιουβέντους

Δημήτρης Χούπης 23:40 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 15.12.2023

Η Γιουβέντους γκέλαρε στη Γένοβα, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τζένοα και έχασε ευκαιρία να περάσει στην κορυφή.

Η Γιουβέντους γκέλαρε στη Γένοβα, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τζένοα για τη 16η αγωνιστική της Serie A

Στο πρώτο μέρος η «γηραιά κυρία» ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πιο σπουδαίες ευκαιρίες από τη Τζένοα, η οποία είχε επίσης αρκετές φάσεις για να βρει το γκολ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απείλησε με τον Κιέζα, ο οποίος έκανε ένα σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. 

Ο ίδιος από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους στο 28ο λεπτό. Η ομάδα της Γένοβας στο 35΄ έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Βάσκεθ, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Η συγκινητική ιστορία του Γκάτι: Από άστεγος και οικοδόμος σήμερα είναι ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους (vids)
SERIE A

09:50 - 02.12.2023

Η συγκινητική ιστορία του Γκάτι: Από άστεγος και οικοδόμος σήμερα είναι ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους (vids)

Ο Φεντερίκο Γκάτι ζει το όνειρο. Πριν από πέντε χρόνια ήταν άστεγος και δούλευε ως οικοδόμος. Σήμερα οι οπαδοί της Γιουβέντους πίνουν νερό στο όνομά του, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μόντσα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο γκολ του Κιέζα, με τον Γκούντμουσον. Στη συνέχεια η ομάδα του Τορίνο είχε την κατοχή, αλλά όχι τις φάσεις για να βρει το γκολ. Ενώ την ίδια ώρα δεν άφηνε και τους γηπεδούχους να πλησιάσει στην περιοχή της. Στο 89' μάλιστα η «γηραιά κυρία» έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μπρέμερ, ο οποίος «νικήθηκε» από τον Μαρτίνες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ