Τζον Τέρι: Ήρθε αντιμέτωπος με αλιγάτορα την ώρα που έπαιζε γκολφ (vid)
i

Αλιγάτορας/©instagram

Τζον Τέρι: Ήρθε αντιμέτωπος με αλιγάτορα την ώρα που έπαιζε γκολφ (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:50 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι σχολίασε την αναπάντεχη συνάντηση στη Φλόριντα.

Ο Τζον Τέρι έχει έρθει αντιμέτωπος με τους πιο δύσκολους αντιπάλους τον καιρό που αγωνιζόταν με την φανέλα της Τσέλσι, της Άστον Βίλα και της εθνικής Αγγλίας. Ο εμβληματικός αρχηγός των «μπλε» δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έβλεπε ξαφνικά μπροστά του έναν αλιγάτορα! Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα γκολφ που συμμετείχε στο διάσημο γήπεδο Sawgrass κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Ο 42χρονος πρώην αμυντικός όχι μόνο δεν τρόμαξε αλλά βιντεοκόπησε το «θηρίο» και στη συνέχεια έκανε τη σχετική ανάρτηση στο instagram.  

Ο αλιγάτορας είχε μήκος 5 μέτρα και ήταν απόλυτα εξοικειωμένος με το περιβάλλον. Έκανε τη βόλτα του δίπλα στο νερό. Δεν επιτέθηκε στον Τέρι και στους υπόλοιπους παίκτες. Την ανάρτηση του Τέρι σχολίασε ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος τον είχε προπονητή τον καιρό που αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι ανέφερε ότι δεν θα πλησίαζε ποτέ σε τέτοια απόσταση τον αλιγάτορα.  

Αρκετοί οπαδοί της Τσέλσι βρήκαν την ευκαιρία να του ζητήσουν να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα για να τη βοηθήσει να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Να δώσει συμβουλές στους παίκτες και να δείξει την πόρτα της εξόδου σε ορισμένους. Ο Τέρι απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα γήπεδα και είναι παθιασμένος παίκτης του γκολφ από τον καιρό που ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος σχολίασε στην ανάρτηση του: «Όταν αποσύρθηκα, έβαλα στόχο στον εαυτό μου να ξεκινήσω από το μηδέν και σήμερα το πέτυχα. Δεν είναι η πιο συναρπαστική ανάρτηση, αλλά προσωπικά είμαι ευχαριστημένος.» 

Ο Τέρι είναι μέλος στο κλαμπ Wentworth στο Surrey. Έχει εμφανιστεί στο Ryder Cup και έχει φωτογραφηθεί με τους επαγγελματίες αστέρες Rory McIlroy και Ian Poulter. Παίζει με το αριστερό χέρι ενώ στο ποδόσφαιρο το καλό του ήταν το δεξί πόδι.