Η «επική» ατάκα του Τζόλα στον Μπέλιγχαμ για την ηλικία του που προκάλεσε γέλιο στον Άγγλο διεθνή (vid)

Μπέλιγχαμ - Τζόλα

i

©printscreen

Η «επική» ατάκα του Τζόλα στον Μπέλιγχαμ για την ηλικία του που προκάλεσε γέλιο στον Άγγλο διεθνή (vid)

Ο θρύλος της Τσέλσι, Τζιανφράνκο Τζόλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας και δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον 20χρονο Άγγλο για τις αδιανόητες επιδόσεις του.

Η Αγγλία επικράτησε με το τελικό 3-1 της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2024 και στο πλαίσιο του post-game της αναμέτρησης, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του θρύλου της Τσέλσι, Τζιαφράνκο Τζόλα και του πρωταγωνιστή της Αγγλίας και σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλιγχαμ. 

 Ο θρύλος της Τσέλσι, μίλησε για τον νεαρό μέσο και είχε να πει μόνο τα καλύτερα για εκείνον και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Τον αποθέωσε για τα όσα έχει πετύχει, χρησιμοποιώντας μια «επική» ατάκα, που προκάλεσε έντονο γέλιο στον 20χρονο μέσο:

«Είναι πάρα πολύ καλός. Ειδικά αν σκεφτεί τι κάνει από τώρα, μόνο στα 20 του! Εγώ στην ηλικία του ήμουν ακόμη με τη μητέρα μου και έπινα από εκείνη το γαλατάκι μου».

Πράγματι, η εκκίνηση που έχει κάνει ο 20χρονος τη φετινή σεζόν είναι άκρως εντυπωσιακή και η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως τον έχει «εκτοξεύσει». Παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιθετικός, έχει καταγράψει αδιανόητα νούμερα, με 10 γκολ και 3 ασίστ σε 10 παιχνίδια συνολικά με τους «Μερένχες». 

Τα 103 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, αποδεικνύονται ως η πιο σοφή επιλογή που θα μπορούσαν να είχαν λάβει. Σε μια εποχή που τα χρήματα για τις μεταγραφές, φτάνουν με ευκολία στα συγκεκριμένα επίπεδα, οι Μαδριλένοι κατάφεραν να αποκτήσουν ένα 20χρονο παιδί, το οποίο αναμένεται να «γράψει ιστορία», τόσο στην ομάδα, όσο και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνολικά.