Απέχει από το ΔΣ της Super League ο Βόλος

Ο Αχιλλέας Μπέος

i

© intime

Απέχει από το ΔΣ της Super League ο Βόλος

Δημήτρης Χούπης 14:41 - 12.12.2023

Ο Βόλος έκανε γνωστό πως δεν θα δώσει το παρών στο σημερινό (12/12) ΔΣ της Super League, το οποίο θα έχει θέμα συζήτησης μεταξύ άλλων την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βόλος μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως δεν θα δώσει το παρών στη σημερινή συνεδρίαση (12/12) της Super League, όπου θα συζητηθούν θέματα όπως η πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ομάδα της Μαγνησίας λοιπόν τόνισε πως θα παραμείνει πιστή στις θέσεις της και για τον λόγο αυτό δεν θα συμμετάσχει στο σημερινό ΔΣ, επειδή είχε δεσμευτεί ότι το ίδιο θα πράξει μέσω άλλης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου

«Η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ενημερώσει τόσο τις ομάδες όσο και το φίλαθλο κοινό ότι θα παραμείνει πιστή στις θέσεις της και θα απέχει από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης από τις 25 Μαΐου».

Υπενθυμίζεται πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός έχουν ζητήσει να τελειώσει η προεδρία του Βαγγέλη Μαρινάκη από τη Super League. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι θεωρούν εκείνον υπαίτιο για τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης. 

Μάλιστα λέγεται πως έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση μάλιστα που η πρόταση μομφής περάσει τότε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θα χάσει και τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, την οποία κατέχει ο εκάστοτε πρόεδρος της Super League.