Η «τρελή» βραδιά του DJ Χάαλαντ στην Ίμπιζα: Το πουκάμισο αξίας άνω των 2.600 ευρώ και το ξέφρενο πάρτι (vids)

Έρλινγκ Χάαλαντ

Η «τρελή» βραδιά του DJ Χάαλαντ στην Ίμπιζα: Το πουκάμισο αξίας άνω των 2.600 ευρώ και το ξέφρενο πάρτι (vids)

Κώστας Τόπας 11:55 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 11.06.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν φαίνεται ότι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με το γεγονός ότι η Νορβηγία δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 κι έτσι ξεφάντωσε σε πάρτι στην Ίμπιζα.

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, αφού η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί. Ωστόσο, ο «Cyborg» κατάφερε να ξεχάσει την απουσία του από το μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ ποδοσφαίρου... βγαίνοντας για πάρτι στην Ίμπιζα.

Ο Ángel Sánchez DJ μοιράστηκε στα stories του Instagram μερικά βίντεο του Χάαλαντ να απολαμβάνει ένα πάρτι στην Ίμπιζα, όπου... τολμά να κάνει τα πρώτα του βήματα ως DJ. Ο Νορβηγός στράικερ όπως φαίνεται και στα βίντεο πέρασε υπέροχα στο πάρτι της Ίμπιζα, χορεύοντας μάλιστα στο ρυθμό του Billie Jean του Michael Jackson.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φορούσε ένα πουκάμισο Louis Vuitton 'Monogram' αξίας άνω των 2.600 ευρώ που σχολιάστηκε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ακριβή του αμφίεση δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι κερδίζει 900.000 ευρώ την εβδομάδα συμπεριλαμβανομένων των μπόνους, καθιστώντας τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League. Επιπλέον, ο Χάαλαντ εθεάθη να συνομιλεί με άλλους στο deck του DJ και να ξεσηκώνει το πλήθος, που είχε την προσοχή του πάνω του. Η βραδινή έξοδος του νεαρού αστέρα στην Ίμπιζα έρχεται λίγες μέρες αφότου σημείωσε χατ-τρικ για τη Νορβηγία στο φιλικό της με το Κόσοβο

Με αυτό το χατ-τρικ ο Χάαλαντ έχει πλέον ξεπεράσει τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει 21 χατ-τρικ στην καριέρα του, ενώ έχει επίσης περισσότερα από τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Σέρχιο Αγουέρο. Εννέα από τα χατ-τρικ του Χάαλαντ έγιναν για τη Σίτι, με το πιο πρόσφατο να είναι ένα από τα τέσσερα γκολ κόντρα στη Γουλβς τον περασμένο μήνα.