Χάαλαντ για Πεπ: «Μαζί του δεν μπορείς να τεμπελιάζεις - Ζητάει πολλά από σένα και κάποιες φορές αυτό είναι σκληρό»

Γκουαρδιόλα - Χάαλαντ

i

© Intime

Χάαλαντ για Πεπ: «Μαζί του δεν μπορείς να τεμπελιάζεις - Ζητάει πολλά από σένα και κάποιες φορές αυτό είναι σκληρό»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραχώρησε συνέντευξη στο «France Football» και μεταξύ άλλων σχολίασε τις υψηλές απαιτήσεις που έχει από αυτόν ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε στο Νησί πως θα κάνει σπουδαία πράγματα. Στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε 52 γκολ σε 53 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων της Premier League, του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League.

O 23χρονος φορ κατέκτησε με τους «πολίτες» τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος, το FA Cup, το Champions League και το Super Cup Ευρώπης, ενώ τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα έξι φορές κι έχει μοιράσει μία ασίστ σε έξι ματς.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, έγιναν γνωστά τα ονόματα των 30 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητες για την Χρυσή Μπάλα. Μέσα σε αυτά που ξεχωρίζουν από τις υποψηφιότητες είναι τόσο εκείνο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι, όσο και του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος κατέκτησε τα… πάντα με την ομάδα του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νορβηγός φορ στο «France Football», μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις υψηλές απαιτήσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ο Πεπ ζητάει πολλά από εσένα. Μαζί του δεν μπορείς να τεμπελιάζεις. Αυτός είναι ο τρόπος του. Σε κάθε περίπτωση, εάν θέλεις να προοδεύσεις είναι προτιμότερο να σου λέει κάποιος την πλήρη αλήθεια με ευθύτητα. Θα μπορούσα να πω πως κάποιες φορές αυτό είναι σκληρό. Αλλά μου αρέσει. Αυτό δείχνει πως είναι πλήρως προσηλωμένος και παθιασμένος. Δεν είναι πάντα ευχάριστο, αλλά παράλληλα σε φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια και ξέρω πως στόχος του είναι να κάνει κάθε ποδοσφαιριστή του καλύτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάαλαντ.

Ερωτηθείς σχετικά με την «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτόν και τον Κίλιαν Εμπαπέ για το ποιος είναι καλύτερος τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Νορβηγός φορ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό φαίνεται να πιστεύουν όλοι. Προσέξτε όμως, πρέπει να τονίσουμε σε ποιο βαθμό ο Μέσι και ο Κριστιάνο έχουν κάνει τρελά πράγματα. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι το κάνουν ακόμα και σήμερα γιατί ακόμα κι αν μεγαλώσουν, προφανώς, παραμένουν φανταστικοί παίκτες. 

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται
PREMIER LEAGUE

10:12 - 01.09.2023

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που κάνει όταν κοιμάται

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός ανέφερε ότι κλείνει το στόμα του ενώ κοιμάται, αποκαλύπτοντας τα οφέλη πίσω από την ασυνήθιστη πρακτική του.

Αλλά, για να επανέλθω στην ερώτησή σας, δεν μιλάω ποτέ για τον εαυτό μου εναντίον άλλων παικτών, δεν είναι ο τρόπος μου. Επικεντρώνομαι στον εαυτό μου, επιδιώκω μόνο να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα, συνεχίζω να απολαμβάνω αυτό που κάνω και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».