Ο Χάαλαντ πονάει και η Μάντσεστερ Σίτι τον έστειλε στον «Μάγο» που θεραπεύει αθλητές ΜΜΑ!

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ο Χάαλαντ πονάει και η Μάντσεστερ Σίτι τον έστειλε στον «Μάγο» που θεραπεύει αθλητές ΜΜΑ!

Δημήτρης Χούπης 17:49 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 16.12.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού και η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε σε φυσικοθεραπευτή, που αποκαλείται «μάγος» και θεραπεύει αθλητές MMA.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του προβλήματος τραυματισμού από τον οποίο ταλαιπωρείται. Στόχος του Νορβηγού, αλλά και αισιοδοξία των «πολιτών» είναι να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Κάπως έτσι η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να τον στείλει σε έναν φυσικοθεραπευτή που αποκαλείται ως «μάγος» και θεραπεύει αθλητές του MMA. Στον ίδιο είχε πάει ο Νορβηγός το 2020 όταν είχε τραυματιστεί στο γοφό. Ο λόγος γίνεται για τον Χαντάντ και ειδικεύεται σε αθλητές πολεμικών τεχνών. 

Ο φυσικοθεραπευτής δουλεύει με τον Χάαλαντ κυρίως μέσω της μηχανικής κίνησης, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιεί περισσότερο κατά τη διάρκεια των αγώνων. «Το μυαλό ελέγχει το πόδι σε όλα σχεδόν. Γίνεται πιο εύκολο όταν καταλάβεις πως λειτουργεί το πρόγραμμα», είπε ο φυσικοθεραπευτής για τη δουλειά του με τον φορ της Σίτι. 

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα
PREMIER LEAGUE

15:20 - 11.12.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα

Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στο Conference League του χρόνου; Κι όμως, υπάρχει και ο λόγος είναι η Χιρόνα καθώς αν καταφέρει να τερματίσει σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League η Σίτι κινδυνεύει να «υποβιβαστεί» στο Conference League.

Οι δυο τους δουλεύουν με την τεχνική τρεξίματος ή σπριντ, γυρίσματα ή άλματα, όλα για να μειωθεί η υπερβολική φόρτιση στα πόδια.