Στην Αγγλία «τρέμουν» ότι ο Χάαλαντ θα φύγει από την Σίτι για χάρη της Ρεάλ! (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Στην Αγγλία «τρέμουν» ότι ο Χάαλαντ θα φύγει από την Σίτι για χάρη της Ρεάλ! (vid)

Κώστας Τόπας 14:14 - 06.03.2024

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι στην Αγγλία μετά τις δηλώσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ σχετικά με το μέλλον της καριέρας του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αποψινό αγώνα (06/03, 22:00) της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη για το Champions League, ο Έρλινγκ Χάαλαντ ρωτήθηκε για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Νορβηγός δεν δίστασε και αποφάσισε να πει αυτό που νιώθει: «Έχω τους κολλητούς μου εδώ και το απολαμβάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους ανθρώπους γύρω μου: Τον προπονητή, το διοικητικό συμβούλιο... είναι μια καλή ομάδα ανθρώπων και είμαι πολύ χαρούμενος.

Αν το πω αυτό, μπορεί να υπάρχουν τίτλοι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι χαρούμενος. Εστιάζω σε αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. «Νομίζω ότι αυτό πρέπει να σκεφτώ», είπε ο Νορβηγό κι έβαλε... φωτιά στη Μαδρίτη!

Σήμερα, ο βρετανικός Τύπος στα περισσότερα πρωτοσέλιδά του περιλαμβάνει αυτές τις δηλώσεις του Χάαλαντ, που συνοδεύονται από ανησυχία, αφού διαβεβαιώνουν ότι ο «Cyborg» των Πολιτών θα άφηνε ανοιχτή πόρτα για να πάει στη Ρεάλ.

Mirror: «Ανησυχία για τον Χάαλαντ μετά τις δηλώσεις του. Δεν δίνει καμία εγγύηση ότι θα συνεχίσει στη Σίτι. Το σκέφτεται»

The Sun: «Το φλερτ του Χάαλαντ με τη Μαδρίτη. Haala Madrid»;

Telegraph: «Ο Χάαλαντ ανοίγει την επιλογή να μετακομίσει στη Ρεάλ».

Daily Express: «Ο Χάαλαντ ανοίγει τις πόρτες στη Ρεάλ. Δεν εγγυάται ότι θα παραμείνει στη Σίτι για πολύ καιρό, παρά το γεγονός ότι είναι χαρούμενος».

Daily Star: «Ο Χάαλαντ είναι χαρούμενος... προς το παρόν».

Στην Αγγλία, παρά το γεγονός ότι βλέπουν τον Εμπαπέ πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Ρεάλ, φοβούνται να δουν τον Χάαλαντ να αλλάζει ομάδα, καθώς διαβεβαιώνουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά να συγκεντρώσει τους τρεις παίκτες με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία. Τους Εμπαπέ, Χάαλαντ και Μπέλιγχαμ.

Το πιο κοντινό μέλλον του Νορβηγού παραμένει η Σίτι, δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για να φύγει αυτό το καλοκαίρι, αλλά συνδέουν το πιθανό αντίο του Γκουαρντιόλα το 2025 με αυτό του αστέρα του να ενταχθεί στους «μερένχες». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάαλαντ αφήνει τον εαυτό του να αγαπηθεί από τη Μαδρίτη. Πριν από λίγο περισσότερο από ένα μήνα, το περιβάλλον του 23χρονου επιθετικού επανεξέτασε το μέλλον του, αφού βλέπουν την ανάγκη να «ενταχθούν σε έναν σύλλογο όπως η Μαδρίτη» για να κερδίσουν ακόμη περισσότερη εστίαση.

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε τον Χάαλαντ
PREMIER LEAGUE

13:15 - 06.03.2024

Ο Σόλσκιερ αποκάλυψε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέρριψε τον Χάαλαντ

Την ευκαιρία να είχε αγοράσει τον Χάαλαντ φαίνεται πως είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν, απ' όσα αποκάλυψε ο πρώην τεχνικός και παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε...

Η δική του ατζέντης, Ραφαέλα Πιμέντα, κάθε φορά που ρωτάται για το μέλλον του παίκτη της, διαβεβαιώνει ότι θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Το βέβαιο είναι ότι ο Χάαλαντ δεν έκλεισε την πόρτα στη Ρεάλ και στην Αγγλία ήδη φοβούνται να δουν το αστέρι τους να φεύγει για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.