Χάβρη και Λανς έμειναν στο μηδέν και παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας
i

©printscreen

Χάβρη και Λανς έμειναν στο μηδέν και παραμένουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας

Ιάσονας Τσίλης 00:02 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 21.10.2023

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και εξαιρετικό ρυθμό, Χάβρη και Λανς δεν κατάφεραν να σκοράρουν και ήρθαν ισόπαλες, συνεχίζοντας το μέτριο τους ξεκίνημα.

Χάβρη και Λανς τέθηκαν αντιμέτωπες για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 και ήρθαν ισόπαλες 0-0, μετά από ένα κατά τα άλλα χορταστικό παιχνίδι.

Στο 4', ο Ντιούφ, έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ντεσμάς να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Φρανκόφσκι.

Η Λανς συνέχισε την πίεση της και στο 32', ωστόσο ο Σεντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λανς από πλεονεκτική θέση. Η Χάβρη έκανε την εμφάνιση της λίγα λεπτά αργότερα και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, με τους Μπάγιο και Σάμπι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με την ίδια ορμή που τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο και απείλησαν δύο φορές στο ξεκίνημα, με τον Μπάγιο να πραγματοποιεί εξαιρετική κούρσα στο 53', χωρίς όμως να βρίσκει αποδέκτη στο γύρισμα του και στο 61' δεν έπιασε κεφαλιά, η οποία όμως, ήταν αδύναμη.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής άργησε να σουτάρει μέσα στην περιοχή, με την άμυνα της Λανς να αποσοβεί τον κίνδυνο την τελευταία στιγμή.

Στο 73', η Λανς συνήλθε από την πολιορκία της Χάβρης και απείλησε με κεφαλιά του Σοτόκα, η οποία δεν βρήκε στόχο. Στο 92', ο Σοτόκα... εξιλεώθηκε και πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR, εντοπίστηκε οφσάιντ στην αρχή της φάσης και το γκολ ακυρώθηκε.

Έτσι, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν και η Χάβρη ανέβηκε στους 10 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ η Λανς αντίστοιχα στου εννέα και τη 14η θέση. Αμφότερες έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν έστω και προσωρινά, τα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ