Ήττα για τη Χαρτς πριν τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χαρτς

i

© Intime

Ήττα για τη Χαρτς πριν τη ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:26 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 27.08.2023

Έχοντας το μυαλό στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Χαρτς γνώρισε την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νταντί (1-0).

Η Χαρτς είναι έτοιμη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία!

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου» γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Νταντί (1-0), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σκωτίας. Όπως αναμενόταν, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Φράνκι ΜαΚαβό, άφησε στον πάγκο τους Άτκισον, Ντέβλιν και Μπόις, προκειμένου να τους δώσει «ανάσες» ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια «άσφαιρες». Στην επανάληψη, ο προπονητής της Χαρτς πήρε την απόφαση να ρίξει στη μάχη τους τρεις που άφησε στον πάγκο, σε μια προσπάθεια να «πάρει» το παιχνίδι, ωστόσο τα πράγμα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.

Στο 63ο λεπτό, η Νταντί πήρε το προβάδισμα με γκολ του Λουκ ΜακΆουαν, το οποίο έκρινε και το ματς (1-0). Στα εναπομείναντα λεπτά, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πίεσε με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να φέρει το ματς στα ίσα, ωστόσο τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί πως η ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (31/8, 20:30). Στο πρώτο ματς της σειράς, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου απέδρασε από το Εδιμβούργο με ανατροπή. Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, όμως στη συνέχεια ο σούπερ σταρ του «Δικεφάλου» Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέλαβε... δράση κι αυτό ήταν αρκετό!

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το 1-0 ο Σέρβος μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ευστόχησε ο Σβαμπ φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή, την οποία πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μουργκ μοίρασε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να εξαπολύει μία οβίδα από μακρινή απόσταση για το 1-2. Με αυτήν την γκολάρα, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν μπροστά στο σκορ κι έφυγαν θριαμβευτές από την Σκωτία.