Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς

Sportal newsroom 20:38 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 24.08.2023

Δείτε τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χαρτς.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Χαρτς στο «Τάινκαστλ» το βράδυ της Πέμπτης (24/8, 21:45) για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Europa Conference League. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει ξεπεράσει τα εμπόδια των Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάιντουκ Σπλιτ και καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά κόντρα στους Σκωτσέζους, προκειμένου να μπει στους ομίλους της τρίτη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης,

Λίγο πριν τη σέντρα του σπουδαίου παιχνιδιού ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τη σκωτσέζικη ομάδα, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου όσον αφορά το αρχικό σχήμα των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτάρσκι, με τους Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης και Σοάρες να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σοάρες και Σβαμπ θα αποτελέσουν το δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ η τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τόμας. 

Λουτσέσκου: «Αδικία για τον Οζντόεφ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα»
CONFERENCE LEAGUE

21:25 - 23.08.2023

Λουτσέσκου: «Αδικία για τον Οζντόεφ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς αναφέρθηκε στο ζήτημα του Οζντόεφ, ενώ για το παιχνίδι υποστήριξε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιέρακης, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον, Τάισον.