Χεορχίνα Ροντρίγκες: Νέα «επίθεση» μέσω instagram στον Φερνάντο Σάντος
i

Ρονάλντο/©Intime

Χεορχίνα Ροντρίγκες: Νέα «επίθεση» μέσω instagram στον Φερνάντο Σάντος

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:16 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο και η αδελφή του τα έβαλαν ξανά με τον έμπειρο προπονητή μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας.

Σε κανένα Πορτογάλο δεν άρεσε ο αποκλεισμός της εθνικής του ομάδας από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ιδιαίτερα στη Χεορχίνα Ροντρίγκες που είδε πάλι τον αγαπημένο της CR7 να μην παίζει βασικός στο ματς με το Μαρόκο αλλά να μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Η Ροντρίγκες έγραψε στο πόστ: «Σήμερα, ο φίλος και ο προπονητής σου αποφάσισαν λάθος. Αυτός ο φίλος για τον οποίο τρέφεις τόσα λόγια θαυμασμού και τόσο πολύ σεβασμό. Ο ίδιος φίλος που, βάζοντάς σε στο γήπεδο, είδε πώς άλλαξαν όλα, αλλά ήταν πολύ αργά. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και το πιο δυνατό όπλο που έχεις, όπως δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάποιον που δεν το αξίζει. Η ζωή μας δίνει μαθήματα, σήμερα δεν χάνουμε, σήμερα μαθαίνουμε». 

Τη σκυτάλη πήρε η Έλμα Αβέιρο, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έγραψε: «Mataram o Homem. Σκότωσαν τον άνθρωπο. Σκότωσαν ένα έθνος!».