Τραγωδία στη Γερμανία: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο πρόεδρος της Χέρτα

Κέι Μπερνστάιν

i

Hertha BSC

Τραγωδία στη Γερμανία: Πέθανε σε ηλικία 43 ετών ο πρόεδρος της Χέρτα

Κώστας Τόπας 14:43 - 16.01.2024

Ο Κέι Μπερνστάιν, ο οποίος από ιδρυτής των ultras έγινε κορυφαίος ηγέτης του συλλόγου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Σε πένθος βυθίζεται η Χέρτα Βερολίνου, μετά τον θάνατο του προέδρου Κέι Μπερνστάιν, σε ηλικία 43 ετών, με «απροσδόκητο τρόπο». Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ίδρυσε την ultra βάση οπαδών του γερμανικού συλλόγου - Harlekins Berlin'98 διατέλεσε χρέη προέδρου από το 2022.

Η Χέρτα Βερολίνου, να σημειωθεί, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση. 

«Ολόκληρος ο σύλλογος, οι επιτροπές και οι υπάλληλοί του είναι έκπληκτοι και βαθιά απογοητευμένο. Η οικογένεια της Χέρτα θρηνεί με τους επιζώντες του Κέι και σκέφτεται την οικογένεια, τους φίλους και τους συντρόφους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

Πολλοί σύλλογοι της δεύτερης κατηγορίας και της Bundesliga εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Μπερνστάιν μέσω του X (πρώην Twitter). Τα θλιβερά νέα είναι τεράστιο σοκ για την ομάδα της Χέρτα. Στα μέσα Οκτωβρίου, ο Μπερνστάιν υπέστη σοβαρά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη του σε ένα ατύχημα στο γραφείο και έσπασε τρεις σπόνδυλους. Μετά από αυτό ωσ΄τοσο, είπε ότι ένιωθε πάλι καλά.

Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)
SERIE A

14:29 - 16.01.2024

Με δάκρυα στα μάτια ο Μουρίνιο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρόμα (vid)

Οπαδοί της Ρόμα κατέφτασαν στο προπονητικό της ομάδας τους για να αποχαιρετήσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την αγάπη που του έδειξαν οι «τζιαλορόσι» τα χρόνια που ήταν στην κεφαλή των Ρωμαίων.

Αυτήν τη στιγμή, ως αιτία θανάτου θεωρείται έμφραγμα.