Μικρή διακοπή λόγω καπνογόνων στο παιχνίδι της Χέρτα με τη Χάνσα Ροστόκ - Με 20.000 οπαδούς στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι

Μικρή διακοπή λόγω καπνογόνων στο παιχνίδι της Χέρτα με τη Χάνσα Ροστόκ - Με 20.000 οπαδούς στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι

Δημήτρης Χούπης 21:09 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 12.04.2024

Ο κακός χαμός επικράτησε στο παιχνίδι της Χέρτα Βερολίνου με τη Χάνσα Ροστόκ, με το παιχνίδι να σταματά για λίγο λόγω καπνογόνων, ενώ την ίδια ώρα στο γήπεδο υπάρχουν 20.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Η Χέρτα Βερολίνου υποδέχεται τη Χάνσα Ροστόκ στην προσπάθειά της να κρατήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο στην Bundesliga, αφού βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs. Ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για να μην υποβιβαστούν στην τρίτη κατηγορία, καθώς είναι στην 15η θέση με 31 πόντους, έναν λιγότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κάπως έτσι οι οπαδοί των δύο ομάδων αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού, γέμισαν το γήπεδο με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να δίνουν... βροντερό παρών. Συγκεκριμένα περίπου 20.000 φίλαθλοι της Χάνσα Ροστόκ, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι μέχρι τη γερμανική πρωτεύουσα για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα υπήρξε μια μικρή διακοπή, αφού οι οπαδοί της Χάνσα πέταξαν καπνογόνα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει... αποπνικτική.