Επική φάρσα: «Ξεκρέμασε» τα παπούτσια του ο Χοακίν και θα είναι συμπαίκτης με τον Παπασταθόπουλο

Χοακίν

i

© Intime

Επική φάρσα: «Ξεκρέμασε» τα παπούτσια του ο Χοακίν και θα είναι συμπαίκτης με τον Παπασταθόπουλο

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 28.12.2023

Η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (28/12) την επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Χοακίν. Ο θρύλος των Ανδαλουσιάνων κλήθηκε από τον κόσμο να επιστρέψει, αλλά οι «πράσινοι» τίμησαν την ισπανική Πρωταπριλιά!

Φαίνεται πως ο Χοακίν δεν μπορεί να αντέξει μακριά από τη «στρογγυλή θεά». Ο θρύλος της Ρεάλ Μπέτις τον περασμένο Απρίλιο αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο Ισπανός εξτρέμ έπαιξε στις 4 Ιουνίου κόντρα στη Βαλένθια σε έναν αγώνα με τον οποίο συμπλήρωσε τις 622 συμμετοχές στη La Liga κι ισοφάρισε το ρεκόρ που κατείχε από το 1998 έως και εκείνο το βράδυ ο Αντόνι Θουμπιθαρέτα, όταν έκανε την 622η συμμετοχή του. Αυτό ήταν θεωρητικά το τελευταία του ματς. 

Όμως, μετά από περίπου οκτώ μήνες ο Χοακίν «ξεκρεμάει» τα παπούτσια του κι είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα των Βερδιμπλάνκος. Το πρωί της Πέμπτης (28/12) η Ρεάλ Μπέτις μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο «Χ» έκανε γνωστό ότι ο 42χρονος Ισπανός εξτρέμ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. 

Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ με τις περισσότερες συμμετοχές στη La Liga. Αυτή τη φορά θα έχει ως συμπαίκτη του τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ανδαλουσίας τον περασμένο Οκτώβριο. 

Ήταν, όμως, αρκετά παραμυθένιο για να είναι αληθινό! Στην Ισπανία η 28η Δεκεμβρίου, είναι η μέρα των «Αγίων Αθώων». Η ισπανική Πρωταπριλιά ουσιαστικά. Και η Μπέτις τίμησε τη μέρα με τη... μεταγραφή ενός θρύλου, ενός αρτίστα.