Χωρίς VAR το πρώτο 15λεπτο του Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς λόγω απεργίας

Μέσι - Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Χωρίς VAR το πρώτο 15λεπτο του Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς λόγω απεργίας

Θάνος Λυμπερόπουλος • 19:19 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η αναμέτρηση κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Λανς θα ξεκινήσει χωρίς VAR και μόνο με μια κάμερα για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, λόγω απεργίας των εργαζομένων της AMP Visual TV.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» την δεύτερη της βαθμολογίας Λανς (22:00  Nova Sports 2) για την 31η αγωνιστική της Ligue 1, με το παιχνίδι για το πρώτο δεκαπεντάλεπτο να μην έχει VAR λόγω απεργίας που κάνουν οι εργαζόμενοι της AMP Visual TV.

Η εταιρεία αυτή, που συνεργάζεται με το Canal+ Sport δεν θα παρέχει τις λειτουργίες για μία ώρα συνολικά μέσα στην μέρα με την απεργία να ξεκινάει 45 λεπτά πριν το σφύριγμα της έναρξης και να τελειώνει στο 15'. 

Επίσης εκτός απ' το VAR και το ριπλέι που δεν θα υπάρχουν, ο αγώνας για αυτά τα πρώτα λεπτά θα μεταδοθεί με μονοκάμερο, με συσκευές που υπάρχουν ήδη τοποθετημένες στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Με αυτό το τρόπο δε θα δει κανείς τις δύο ομάδες να κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, με την μετάδοση να θυμίζει κάτι σαν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η Παρί που βρίσκεται πρώτη με 69 βαθμούς θα πρέπει να κερδίσει αν θέλει να μεγαλώσει την διαφορά της απ' την Λανς που έχει 63 βαθμούς. Στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πρώτο γύρο η Λανς είχε επικρατήσει με 3-1 ενώ η ομάδα των Μέσι και Εμπαπέ στα τελευταία πέντε ματς του πρωταθλήματος μετράει μόνο δύο νίκες.