Χουάνγκ: «Υπήρχαν άνθρωποι που με έβριζαν στο αεροδρόμιο, ανησύχησα»

Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ

i

©printscreen

Χουάνγκ: «Υπήρχαν άνθρωποι που με έβριζαν στο αεροδρόμιο, ανησύχησα»

Πάνος Κορομηλάς 16:29 - 14.02.2024

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε μετά τον αποκλεισμό της Νότιας Κορέας στο Ασιατικό Κύπελλο.

Η Νότια Κορέα μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου, αλλά δεν πήγε καν στον τελικό, καθώς ηττήθηκε από την Ιορδανία με 2-0 στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μία εξέλιξη που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στους Κορεάτες φιλάθλους, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους παίκτες κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο της χώρας.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι υπήρχαν άνθρωποι που τον έβριζαν έντονα και εκείνος ανησύχησε.

«Υπήρχαν κάποιοι που με έβριζαν στο αεροδρόμιο του Ιντσεόν. Οφείλω να παραδεχθώ πως ανησύχησα. Οι άνθρωποι που συνάντησα εκείνη την μέρα με έκαναν να σκεφτώ διαφορετικά. Είμαι λίγος ως άνθρωπος για να σηκώσω ένα τόσο μεγάλο φορτίο.

Το Κατάρ υπερασπίστηκε τον θρόνο του και λύγισε την αξιόμαχη Ιορδανία στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας
REST OF THE WORLD

19:51 - 10.02.2024

Το Κατάρ υπερασπίστηκε τον θρόνο του και λύγισε την αξιόμαχη Ιορδανία στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αφίφ, το Κατάρ επικράτησε με 3-1 της Ιορδανίας στον τελικό του Κυπέλλου Ασίας και κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Χατ-τρικ από εκτελέσεις πέναλτι για τον 27χρονο επιθετικό.

Θα ήθελα να αναφερθώ σε εκείνους που προσπάθησαν να με προστατεύσουν από την επίθεση και τις ύβρεις που δέχθηκα από εκείνους που ασκούν κριτική στα τυφλά. Υπήρχαν άνθρωποι που μου είπαν πως παλέψαμε και δεν θα πρέπει αυτά τα κακεντρεχή σχόλια να μας λυγίσουν. Εάν θέλετε να με προστατεύσετε μην επικοινωνείτε με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε», είπε χαρακτηριστικά.