Με τούρτα Call of Duty γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Χουάνκαρ

Με τούρτα Call of Duty γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Χουάνκαρ

Sportal newsroom 13:25 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Με τούρτα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι Call of Duty γιόρτασε τα γενέθλιά του ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Χουάνκαρ.

Απ' ότι φαίνεται το ποδόσφαιρο δεν είναι η μόνη αγάπη του Χουάνκαρ. Ο αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού κλείνει τα 33 και οι φίλοι του, του έκαναν δώρο μια τούρτα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι Call of Duty. Ο Ισπανός μάλλον... είναι κολλημένος με το συγκεκριμένο παιχνίδι και οι φίλοι του αποφάσισαν να του σβήσουν κεράκια με τούρτα που είχε πάνω της χειροβομβίδες, σφαίρες και πιστόλια, ενώ στο πλάι είχε γραμμένο το όνομα του παιχνιδιού.

Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:49 - 31.03.2023

Η Κοπεγχάγη βλέπει Ιωαννίδη

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, έχει μπει στο στόχαστρο της Κοπεγχάγης και εκπρόσωπος της ομάδας θα παρευρεθεί στη Λεωφόρο στον αγώνα με τον Βόλο (Κυριακή 02/04) για να παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Ο μπακ του «τριφυλλιού» λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας αρκετά χαρούμενος με την έκπληξη που του έκαναν, ενώ κάτω από την ανάρτηση έγραφε: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, είμαι τυχερός που σας έχω».

Το Call of Duty είναι από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια πολέμου με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Λόγω της μεγάλης ζήτησης έτσι η Activision δεν σταματάει να βγάζει νέες εκδοχές του και όπως φαίνεται αρκετοί ποδοσφαιριστές το έχουν ως χόμπι στον ελεύθερο χρόνο τους.